Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stralingshitte handschoenen

Stralingshitte handschoenen

Andere benamingen: Hittebestendige handschoenen, Warmtebestendige handschoenen

Stralingshitte handschoenen bestellen

Bent u op zoek naar hittebestendige handschoenen om uw handen te beschermen tegen thermische risico’s? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor diverse warmtewerende werkhandschoenen in verschillende uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Dankzij de selectiemogelijkheden vindt u snel de beste hittebestendige handschoenen voor allerlei werkzaamheden waarbij de handen blootgesteld worden aan hoge temperaturen. De meeste stralingshitte handschoenen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Wanneer u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl plaatst dan worden de hittebestendige handschoenen vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Hoe kiest u de beste hittebestendige handschoenen?

Tijdens werkzaamheden worden de handen blootgesteld aan diverse gevaren, waaronder thermische risico’s zoals contactwarmte, vlammen en stralingswarmte. Brandwonden met ernstig tot zelfs levensbedreigend letsel tot gevolg. Naast het in kaart brengen van deze thermische gevaren is ook de intensiteit (temperatuur) en de contactduur essentieel voor het kiezen van de juiste hittebestendige handschoenen.
DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment hoogwaardige hittebestendige of vuurvaste handschoenen uit voorraad tegen scherpe prijzen.

Hittebestendige handschoenen voor een optimale bescherming tegen stralingshitte

Om de handen juist te kunnen beschermen tegen stralingshitte heeft u hittebestendige handschoenen nodig. De norm EN 407:2004 geeft de thermische weerstand van handschoenen tegen hitte en/of vuur aan op zes verschillende beschermingsgebieden:

  • weerstand tegen ontvlambaarheid / brandgedrag
  • weerstand tegen contacthitte
  • weerstand tegen geleidingshitte / convectieve hitte
  • weerstand tegen stralingshitte
  • weerstand tegen kleine spatten gesmolten metaal
  • weerstand tegen grote spatten gesmolten metaal

Hittebestendige handschoenen van leer, van kevlar of synthetische materialen

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit hittebestendige handschoenen die gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals leer, kevlar of polyester.
Leren hittebestendige handschoenen beschermen de handen tot temperaturen van 250 graden. Daarnaast bieden ze bescherming tegen gemiddelde stralingswarmte en zijn ze geschikt voor het werken met scherpe onderdelen. Hittebestendige handschoen van leer zijn zeer stevig, comfortabel en flexibel.
Werkt u met minder hoge temperaturen en worden de handen slechts kort blootgesteld aan hete voorwerpen dan zijn polyester hittebestendige handschoenen zeer geschikt. Daarnaast bieden hittebestendige handschoenen van polyester ook bescherming tegen schuren en snijden.
Kevlar hittebestendige handschoenen zijn uitermate geschikt wanneer de handen niet alleen blootgesteld worden aan hittegevaren, maar ook aan snijgevaar. Hoewel hittebestendige handschoenen van kevlar minder warmtebestendig zijn dan handschoenen van leer of polyester is de hoge snijbestendigheid een belangrijk voordeel.

Wilt u lashandschoenen bestellen? Hittebestendige handschoenen zijn niet automatisch ook geschikt voor laswerkzaamheden. Lashandschoenen zijn ontwikkeld voor een optimale bescherming bij het lassen en snijden van metaal. DiscountOffice.nl levert ook een ruime collectie lashandschoenen die gemaakt zijn van vlamvertragend materiaal, zijn goed isolerend, bieden bescherming tegen elektrische schokken en zijn bovendien snijbestendig, schuurbestendig en preforatiebestendig.

Hittebestendige handschoenen in de aanbieding

Hoogwaardige hittebestendige handschoenen van de topmerken Ejendalls, Mapa Professionel en Honeywell bestelt u voordelig via DiscountOffice.nl. Heeft u meerdere werkhandschoenen nodig voor uw medewerkers? Door de staffelkortingen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Bestel vandaag nog de hittebestendige handschoenen die u zoekt en bespaar flink op de inkoop van uw persoonlijke beschermingsmiddelen.