Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tafelaankleding

Tafelaankleding

Andere benamingen: Tafellopers, Tafelrollen, Napperons

Tafelkleed op rol bestellen

Bent u op zoek naar mooie tafelaankleding? Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet assortiment tafelaankleding om uw tafel aan te kleden, zoals papieren tafelkleed op rol, tafellopers, tafelrollen en napperons.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online verschillende uitvoeringen tafelaankleding voor uw hotel, restaurant of bedrijfskantine. Door de handige filterwoorden vindt u snel de juiste tafelkleden die het beste passen bij uw interieur. Zo kunt u onder meer selecteren op materiaal, kleur en uitvoering.
De meeste tafelaankleding is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling met tafelrollen via DiscountOffice.nl en u kunt de tafels vaak de volgende dag al mooi opmaken.

Professionele tafelaankleding

Voor een perfecte ervaring voor uw gasten is het logisch dat u veel aandacht schenkt aan de details. Naast een goede maaltijd zorgt ook een professionele tafel aankleding voor een mooie beleving. Tevens draagt een perfect aangeklede tafel bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.
Kiest u voor een tafelrol van damast of een papieren tafelkleed met een linnen of textiele uitstraling?
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod tafelaankleding, u kunt kiezen uit verschillende kleuren, kwaliteiten en afmetingen, zodat u altijd de meest geschikte optie vindt voor het professioneel dekken van tafels in uw restaurant of bij een catering.
Wilt u wit tafelkleed papier bestellen? Naast wit kunt u bij DiscountOffice.nl papieren tafelrollen bestellen in verschillende kleuren zoals creme, grijs, zwart, blauw en bordeaux.

Ruim assortiment tafelaankleding

Tafellopers, napperons, tafelrollen, u vindt bij DiscountOffice.nl verschillende soorten tafelkleden in diverse kleuren, designs en materialen. Uiteraard kunt u bij ons ook servetten en placemats bestellen voor een complete tafelaankleding.
Naast de topkwaliteit tafelaankleding van Tork, kunt u ook Papstar, Duni en Haze tafelrollen tegen een scherpe prijs bestellen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Napperons

Tork Textile Feel Slipcovers zijn perfect om uw restauranttafels stijlvol mee te versieren. De napperons beschermen de tafel en geven uw gasten een nette indruk.

Linstyle Tafellaken

De Tork LinStyle tafelrol is ideaal voor full-service restaurants waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Elk tafelkleed voelt aan als echt textiel en is zacht, stevig en goed absorberend. Hierdoor gaat het tafelkleed de hele maaltijd mee. Handige rollengte die kan worden aangepast aan de lengte van de tafel.

Tafelrol damast

Tork Damastpapier Tafelrollen beschermen de tafel en geven uw gasten een nette indruk. Handige rollengte die kan worden aangepast aan de lengte van de tafel. Een voordelige manier om uw tafel te decoreren. Door de ruime keuze kleuren en dessins schept u altijd de juiste sfeer.

Tafelloper

De Tork Premium LinStyle Tafelloper maakt uw tafelaankleding helemaal af door kleur en stijl te bieden terwijl hij de tafel beschermt. Kan op het midden van de tafel worden geplaatst of als tête-à-tête. Airlaid tafelkleed - het tafelkleed is duurzaam en lijkt op linnen, waardoor hij de hele maaltijd mee kan. Eenvoudig aan te passen aan tafelgrootte.