Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Touw

Touw

Andere benamingen: Koord, Sisaltouw, Vlastouw

Touw bestellen

Touw kopen? In dit ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u vlastouw, sisaltouw of katoentouw die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Touw is te bestellen in veel verschillende soorten, maten, uitvoeringen en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Met behulp van de handige trefwoorden selecteert u snel het beste touw dat u nodig heeft voor uw situatie. U kunt onder meer selecteren op materiaal, lengte en dikte van het touw.
Vervolgens is uw bestelling in een paar klikken geplaatst. De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u als zakelijke klant, dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en kunt u na ontvangst van de artikelen betalen.
Heeft u met spoed touw nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl! Het meeste touw is uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende dag al geleverd.

Touw: sterk, multifunctioneel en milieuvriendelijk

Touw wordt van oudsher al gebruikt voor het vastbinden en omsnoeren van diverse materialen en goederen. Touw is uitermate geschikt voor verpakking, omsnoeren, zekeren en vastsjorren. Touw wordt dan ook gebruikt in meerdere situaties zoals de watersport, industrie scheepvaart, sport (touwspringen), inpakken, decoratie en reclame, huis- en tuin en voor dieren.
Touw is gemaakt van natuurlijke materialen zoals sisal, katoen of vlas. Sisaltouw wordt gemaakt van de agaveplant, is vaak ecru van kleur en voelt ruw aan. Sisal touw is uitstekend bestand tegen vocht. Vlastouw is zeer soepel en aangenaam in gebruik.
Ook kunt u bij DiscountOffice.nl paktouw van polypropyleen bestellen. Dit kunststof touw is zeer veelzijdig en wordt gebruikt voor bundelen, sluiten, monteren en meer.
Speciaal voor verpakkingsmachines en touwbindmachines vindt u ook verschillende uitvoeringen HDPE vlakband (PE vlaksnoer) tegen een scherpe prijs.

Ruim assortiment touw

Het touw dat u voordelig kunt bestellen via DiscountOffice.nl is veelzijdig te gebruiken. Sisal touw om kratten vast te binden, om artikelen te bundelen of om dozen te omsnoeren in het magazijn. Of vlastouw als verpakkingsmateriaal in de winkel of webshop. Touw om boeketten te binden of als decoratiemateriaal.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u sisal touw, vlastouw, koord en katoentouw met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit bent en flink kunt besparen op de inkoopkosten van al uw verpakkingsmaterialen.