Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verzenddozen overige

Verzenddozen overige

Andere benamingen: Transportdoos, Inpakdoos, Verzendpak

Verzenddozen online bestellen

Verzenddozen kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse scherp geprijsde verzenddozen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld palletcontainers of palletdozen, kalenderverpakkingen, verhuisdozen, wijndozen en nog veel meer. Voor alles wat u wilt verzenden vindt u bij DiscountOffice.nl de meest geschikte verzenddoos. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de verzenddoos die u nodig heeft. U betaalt veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste verzenddozen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling verzenddozen via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw zending vaak de volgende werkdag al.

Stevige verzenddozen

Als u regelmatig artikelen te verzenden heeft is het belangrijk om te kiezen voor stevige kartonnen verzenddozen van een goede kwaliteit. Niet alleen voor de klant, maar ook voor u als bedrijf. Uw artikelen moeten immers onbeschadigd bij de ontvanger aankomen. Een goede verzorgde verpakking zegt ook iets over de uitstraling van uw bedrijf. Bovendien zorgt een onbeschadigde ontvangst voor een hogere klanttevredenheid, ontvangt u minder klachten en minder geretourneerde artikelen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online robuuste verzenddozen die tegen een stootje kunnen.

Verschillende uitvoeringen verzenddozen

Het ruime assortiment verzenddozen bestaat uit veel verschillende kartonnen verzenddozen die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Bent u op zoek naar inpakdozen, verzenddozen of mailboxen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende formaten.
Tevens biedt DiscountOffice.nl handige palletdozen. Een palletdoos is gemaakt van een zware kwaliteit dubbele golfkarton en biedt een goede bescherming tijdens transport.
Voor het verzenden van wijnflessen kunt u ook wijndozen of flessenboxen bestellen.
Heeft u ordners te verzenden? DiscountOffice.nl levert veilige verzenddozen voor één ordner of voor meerdere ordners. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen.
Wilt u verhuisdozen bestelllen? Ook diverse formaten verhuisdozen vindt u voordelig en gemakkelijk via DiscountOffice.nl, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
Voor het versturen van kalenders kunt u speciale kalenderverpakkingen kopen via DiscountOffice.nl. Een kalenderverpakking is een goede stevige golfkartonnen verpakking, bestaande uit 3 of 5 panelen die ervoor zorgen dat een kalender, litho of ander plat drukwerk kreukvrij aankomt. Een kalenderverpakking is te bestellen in diverse formaten.

Verzenddozen met korting

DiscountOffice.nl biedt verzenddozen van onder meer de bekende merken Bankers Box, Pressel en Colompac met korting. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor het assortiment verzenddozen van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u veel pakketten te versturen? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, hiermee bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.