Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voorraaddozen

Voorraaddozen

Andere benamingen: Amerikaanse vouwdozen, Opbergbakje, Opbergdozen

Voorraaddozen bestellen

Breng orde en overzicht aan in het magazijn en op het bureau met onze kartonnen voorraaddozen. Deze open opbergdozen zijn geschikt voor het opruimen van kleine artikelen op uw bureau en in het magazijn. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen voorraaddozen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De open voorraaddozen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Dat wil zeggen, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd. Bestel de voorraaddoos die u nodig heeft en creëer snel een overzichtelijke werkplek.

Opbergbakken voor kleinere artikelen

DiscountOffice.nl levert een zeer uitgebreid assortiment opbergdozen in veel verschillende formaten, kleuren, uitvoeringen en materialen tegen scherpe prijzen. Zoals open voorraad dozen die ideaal zijn om te gebruiken voor het opruimen en bewaren van kleinere voorwerpen. Paperclips, elastieken, pennen, onderdelen, schroefjes en nog veel meer. De kleine kartonnen opbergbakjes zijn multifunctioneel. U kunt ze in een magazijn, op kantoor, in de werkplaats of thuis gebruiken. Zowel in een kast, stelling of lade of los. Wat u ook wilt opruimen, open voorraaddozen komen altijd wel van pas. Doordat de open voorraaddozen plat geleverd worden nemen ze weinig ruimte in beslag. Ze zijn snel klaar voor gebruik, eenvoudig en probleemloos te monteren zonder gebruik van gereedschap of lijm.

Open voorraaddozen voor overzicht

Met open opbergdozen brengt u orde en overzicht aan in het magazijn of op de werkplek. De kleine kartonnen opbergdozen zijn gemaakt van sterk golfkarton van topkwaliteit met gladde afwisbare zijkanten. Doordat ze geen deksel hebben maar open zijn kunt u duidelijk de inhoud zien en makkelijk pakken wat u nodig heeft. Bovendien zijn de voorraaddozen beschrijfbaar en hebben duidelijke vlakken voor etikettering en identificatie. DiscountOffice.nl levert open voorraaddozen met of zonder opbergvakken. Een voorraaddoos met compartimenten maakt het mogelijk om voorwerpen handig en overzichtelijk te sorteren en presenteren. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren zoals groen of blauw.

Opbergbakjes in de aanbieding

Wilt u meerdere opbergbakjes bestellen? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Door de staffelkorting bent u bij bestelling van meerdere aantallen nog voordelig uit!