Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Waarschuwingsetiketten

Waarschuwingsetiketten

Andere benamingen: Gevaaretiketten, Magazijnetiketten, Verpakkingsetiketten

Waarschuwingsetiketten bestellen

Heeft u kwetsbare goederen te verzenden? Waarschuwingsetiketten zijn een efficiënte oplossing om transporteurs en bezorgers te laten weten dat ze extra voorzichtig met het pakket om moeten gaan. De belangrijkste functie van waarschuwingsetiketten is dat ze goed opvallen tijdens de verzending.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor opvallende waarschuwingsetiketten, verpakkingsetiketten en gevaaretiketten in verschillende uitvoeringen met zowel tekst als symbolen, bijvoorbeeld “handle with care”, “breekbaar”, “this side up” en nog veel meer.
Alle waarschuwingsetiketten bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Binnen het ruime aanbod kunt u snel navigeren met behulp van de handige trefwoorden en vindt u eenvoudig de juiste waarschuwingsetiketten die u nodig heeft. U rondt uw bestelling in een paar klikken af.
De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Als u bestelt namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening e bestellen, dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
De meeste waarschuwingsetiketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakket vaak al de volgende werkdag.

Voorkom schade tijdens transport

Met een opvallend waarschuwingsetiket voorkomt u transportschade. Uiteraard is een goede beschermende verpakking de beste manier om kwetsbare artikelen tijdens vervoer en opslag te beschermen. Daarnaast is een speciaal verpakkingsetiket belangrijk om duidelijk te maken dat de vervoerders de pakketten extra voorzichtig moeten behandelen. Bijvoorbeeld bij de verzending van glas, flessen of andere breekbare artikelen.
Waarschuwingsetiketten of gevaaretiketten, zijn een simpele en effectieve manier om een gevaarlijke en of kwetsbare inhoud kenbaar te maken. Door het gebruik van universele symbolen en teksten weet iedereen direct wat er bedoeld wordt.

Bij DiscountOffice.nl kunt u onder meer kiezen uit onderstaande belangrijke boodschappen:

  • Breekbaar / Fragile
  • Handle with care
  • This side up
  • Heavy
  • Documents enclosed

Voordelige waarschuwingsetiketten online kopen

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze waarschuwingsetiketten met een uitstekende kleefkracht op elke soort verpakking. De waarschuwingsetiketten worden op rollen van 250 stuks of 1000 stuks geleverd en handig in gebruik. U kunt kiezen uit verschillende formaten en opvallende kleuren.
Bij DIscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige waarschuwingsetiketten die u met korting online kunt kopen. Gebruikt u veel waarschuwingsetiketten dan bent u door onze staffelprijzen en voordeelverpakkingen nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van uw verpakkingsmaterialen.