Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wandlijsten

Wandlijsten

Andere benamingen: Papier-klemlijst, Wandrails, Klemlijst

Wandlijsten bestellen

Een wandlijst of een wandrail is zeer geschikt om informatie of papier eenvoudig aan de wand te tonen. De documenten kunnen met behulp van magneten op de rail bevestigd worden, maar ook er tussen geklemd worden. Vandaar dat ze ook wel papier-klemlijsten genoemd worden.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment wandlijsten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Met behulp van de handige filterwoorden kiest u snel de wandlijsten die u nodig heeft.
In een paar stappen is uw bestelling geplaatst. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste wandlijsten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al geleverd.

Multifunctionele wandlijsten

Een wandlijst is handig en efficiënt in gebruik. Met één beweging klemt u het papier tussen de rail. Na gebruik kunt u het papier zonder te beschadigen weer verwijderen. Een klemlijst wordt vaak gebruikt om posters, landkaarten, tekeningen, memo’s, flipovervellen of andere informatie vast te klemmen.
Wandlijsten komen in elke situatie van pas. Bijvoorbeeld op kantoor, voor memo’s en infobulletins. Of bij architectenbureaus en reclamebureaus, voor bouwtekeningen, ontwerpen en presentaties. En in productiehallen, voor urenstaten, planningen en productiestatistieken. In conferentieruimten, voor flip-over papier en tekeningen. Vaak ziet u ze ook in sanitaire ruimten, voor schoonmaakroosters. En op school, voor tekeningen en werkstukken.
Ook zijn de wandrails geschikt voor het ophangen van posters en tekeningen bijvoorbeeld thuis of op school.

Ruim assortiment wandlijsten

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment wandlijsten in verschillende uitvoeringen, materialen en afmetingen. U kunt onder meer kiezen uit voorgeboorde aluminium wandlijsten die u eenvoudig aan de wand kunt bevestigen en magneethoudende klemlijsten die door de magneetstrook aan een bureau, aan een kast of aan een deur bevestigd kunnen worden.
DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit wandlijsten van de bekende merken Legamaster, Smit Visual en Maul die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Heeft u meerdere klemlijsten nodig? Door onze staffelprijzen profiteert u bij DiscountOffice.nl bij een bestelling van meerdere wandlijsten van extra korting. Hierdoor bent u nog voordeliger uit!