Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Whiteboards

Whiteboards

Verwante categorie: Overige bord-accessoires

Andere benamingen: Magneetborden, Witborden, Viltstiftborden

Eenvoudig en snel uw ideale whiteboard kopen?

Als u een magnetisch whiteboard wilt kopen hoeft u niet verder te zoeken. Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en snel het perfecte whiteboard voor uw kantoor of werkplaats. De opties omtrent het kopen van een whiteboard zijn eindeloos bij DiscountOffice.nl.
Effectiever communiceren en samenwerken met uw collega’s of klanten? Discountoffice.nl heeft voor elk type kantoor of werkruimte het juiste whiteboard ter beschikking. Bestel uw whiteboard vandaag nog en binnen enkele dagen pronkt uw ideale whiteboard al op uw kantoor of werkplaats.

De voordelen van een whiteboard

Een whiteboard is bijna niet meer weg te denken uit vergaderzalen, kantoren of werkplaatsen. De reden hiervoor is dat een whiteboard effectieve communicatie en samenwerkingen bevordert. Communicatie en vergaderingen op de werkvloer kunnen nogal chaotisch verlopen. Een whiteboard brengt orde in deze chaos. Door relevante zaken te visualiseren via een whiteboard wordt het overzicht bewaard en blijft informatie beter hangen bij de betrokkenen. Daarnaast is een whiteboard ook ideaal te gebruiken als planner. Als u ervoor kiest een whiteboard te gebruiken als weekplanner of maandplanner dan is er de mogelijkheid een whiteboard te kopen met een voorbedrukte indeling. Discountoffice.nl biedt u ook de mogelijkheid een whiteboard te bedrukken naar wens. Een andere indeling of het logo van uw bedrijf laten pronken op uw whiteboard? Alles is mogelijk. Een whiteboard kopen? Dat kan bij DiscountOffice.nl!

Accessoires voor uw whiteboard

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime whiteboard aanbod dan is het tijd om passende accessoires aan te schaffen. Een whiteboard zonder de juiste stiften, marker of wisser is als een fiets zonder wielen. Whiteboard stiften, markers en wissers vindt u bij DiscountOffice.nl. Maar ook voor handige whiteboard magneten en stickers bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan whiteboard magneten en stickers. Alle whiteboard magneten beschikken over een sterke magnetische werking voor een optimale gebruikservaring ten aanzien van uw whiteboard.

Uw eigen unieke whiteboard kopen?

Bent u op zoek naar een whiteboard in een aparte vorm? Bij DiscountOffice.nl worden meerdere oplossingen geboden. Een oplossing is het kopen van whiteboard folie. Whiteboard folie is te bevestigen aan elke gladde wand. Met whiteboard folie kunt u qua vorm alle kanten op. U kunt zelf de gewenste vorm knippen en zodoende elke wand in zijn geheel of gedeeltelijk omtoveren tot een whiteboard. Maar ook als u liever een whiteboard in de standaard rechthoekige uitvoering wilt kopen heeft DiscountOffice.nl de oplossing voor u klaar. Met frameloze whiteboarden kunt u uw whiteboard eindeloos uitbreiden. U creëert dankzij de naadloze aansluiting eenvoudig een whiteboard van het gewenste formaat.
Naast de standaard formaten 60x90cm en 90x120cm bevat het assortiment ook een breed scala aan whiteboards in afwijkende grote maten.

Liever een mini whiteboard?

Discountoffice.nl stelt haar klanten niet graag teleur. Voor al uw wensen is er een oplossing in het assortiment. Naast een groot whiteboard kan het soms ook praktisch zijn om over een klein whiteboard te beschikken. Of u nu op zoek bent naar een mini whiteboard of een groot whiteboard, DiscountOffice.nl heeft in elk formaat genoeg variatie om uw behoeftes te vervullen. Uw ideale whiteboard is bij DiscountOffice.nl te koop!