Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wikkelverpakkingen

Wikkelverpakkingen

Andere benamingen: Boekverpakkingen, Mediaverpakkingen, Verzendverpakking

Wikkelverpakking bestellen

Bent u op zoek naar een stevige verpakking waarmee u boeken, cd’s, drukwerk e.d. kunt verzenden? Een wikkelverpakking of boekverpakking is de ideale oplossing voor een optimale bescherming tijdens de verzending. DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment wikkelverpakkingen in verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Dankzij de filtermogelijkheden kiest u snel de juiste afmeting wikkelverpakking die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste wikkelverpakkingen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling wikkelverpakkingen via DiscountOffice.nl en uw zending wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Wat is een wikkelverpakking?

Met een wikkelverpakking kunt u boeken, fotoboeken, cd's, dvd's, videobanden en ordners snel inpakken en verzenden. Doordat de verpakking zich om het artikel heen wikkelt biedt deze een optimale bescherming om schade te voorkomen tijdens het transport of verzending. Een wikkelverpakking wordt ook wel een boekverpakking genoemd. Dat wil niet zeggen dat een boekverpakking alleen maar geschikt is voor het verzenden van boeken. U kunt ook drukwerk, elektronica, ordners en meer verzenden met een wikkelverpakking. Door de wikkelconstructie kan de inhoud van de verpakking niet verschuiven. Ook zorgt de rondom verzegeling voor een diefstalbeveiliging. Een wikkelverpakking is gemakkelijk op te zetten door de rillijnen en is meestal voorzien van een handige zelfklevende sluiting. Het voordeel van een kartonnen wikkelverpakking is dat deze 100% recycleerbaar is.

Ruim assortiment wikkelverpakkingen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze kartonnen wikkelverpakkingen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Wilt u dat uw pakketje door een brievenbus past? DiscountOffice.nl levert voordelige wikkelverpakkingen waarvan de maximale hoogte zo is geoptimaliseerd dat ze door de brievenbus passen. Dit scheelt aanzienlijk in de portokosten.
Wilt u A4 wikkelverpakkingen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor wikkelverpakkingen A4, A3, A5 en andere afmetingen. Wat u ook wilt verzenden DiscountOffice.nl heeft zeker de perfect passende wikkelverpakking voor u.

Wikkelverpakking voor een optimale bescherming

Bij DiscountOffice.nl koopt u kwaliteit wikkelverpakkingen van de bekende merken Raadhuis, Cleverpack en Colompac met korting. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor wikkelverpakkingen van ons huismerk DiscountOffice.nl in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hiermee kunt u flink besparen op uw inkoop.
Heeft u veel wikkelverpakkingen nodig? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent.