Inspiratie voor het thuiskantoor

thuiskantoor

Welkom in het moderne en kleurrijke thuiskantoor!

Op dit moment werken steeds meer mensen thuis. DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment kantoorartikelen die er voor zorgen dat u ook thuis een ergonomische, overzichtelijke, veilige en creatieve werkplek kunt creëren. Alles voor een productieve en efficiënte thuiswerkplek bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Een overzichtelijke werkplek

Structuur op de thuiswerkplek zorgt voor meer concentratie en productiviteit. Met de slimme moderne bureau-accessoires en opbergmiddelen van Leitz zorgt u ook thuis in een mum van tijd voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek.

Of u nu op zoek bent naar opbergdozen, ordners, brievenbakken, ladeblokken, nietmachines of perforators, de stijlvolle kleurrijke Leitz kantoorartikelen maken het thuiswerken gemakkelijker en passen bij elk interieur.

Leitz thuiskantoor

Ergonomische werkplek voor thuis

Kensington thuiskantoor

Een goede ergonomische thuiswerkplek is belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen, zoals pijn in armen, nek, schouders en ogen.
Kensington biedt eenvoudige oplossingen om van elke thuiswerkplek een comfortabele en ergonomische werkplek te maken. Van laptop- en beeldschermstandaarden tot bureauoplossingen, met het gepatenteerde SmartFit-systeem van Kensington kan elk product aangepast worden aan de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de gebruiker.
Het ergonomische assortiment van Kensington bestaat onder meer uit ergonomische muizen, monitorstandaarden, laptopverhogers, voetensteunen, polssteunen en muismatten.

Thuiswerken en de AVG

Kies ook thuis voor veiligheid. De AVG geldt niet alleen op kantoor, maar is ook van toepassing als u thuis werkt. Een papiervernietiger is een adequate en betrouwbare oplossing om te voldoen aan de privacy wetgeving.
Zowel Leitz als Rexel bieden handige papiervernietigers voor thuisgebruik. Door de compacte en moderne vormgeving zijn de Leitz IQ papiervernietigers en de Rexel Momentum papiervernietigers ideaal voor het vernietigen van persoonlijke informatie en gevoelige documenten thuis.

Rexel thuiskantoor

Creativiteit op de thuiswerkplek

Nobo thuiskantoor

Voor extra inspiratie en creativiteit op de thuiswerkplek zijn de magnetische whiteboard tegels van Nobo een handige aanvulling. Door de verschillende kleurmogelijkheden en afmetingen vindt u voor elke thuiswerkplek een geschikt Nobo whiteboard of glasboard. Ideaal voor het maken van notities, afspraken en noteren uw creatieve ideeën in kleinere werkruimtes. Zo past het persoonlijke bureau Glas schrijfbord van Nobo perfect tussen het toetsenbord en monitor en is de Nobo Bureau glas flipover een slimme toevoeging op uw bureau.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Ze helpen u graag met het inrichten van uw thuiswerkplek.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.