Keurmerken en reviews

Het allerbelangrijkste keurmerk is de mening van onze klanten. Trustpilot onderzoekt dit in opdracht van DiscountOffice.nl. Dankzij reviews van klanten zijn reeds allerlei verbeteringen aan het proces tot stand gekomen. Hierdoor kunnen we u nu beter van dienst zijn. Graag bedanken wij alle klanten die hieraan hebben meegewerkt!

Ook eerdere beoordelingen kunnen bekeken worden bij FeedbackCompany.

Service-reviews kunnen ook nagelezen worden op de Google MyBusiness pagina van DiscountOffice.nl. Zelf kunt u ook uw mening delen. Het is wel lastig inhoudelijk te reageren op de vaak anonieme en ongeverifieerde bijdragen. Desondanks ziet u dat ook veel klanten de moeite hebben genomen ook hier hun tevredenheid te delen. Wij willen u graag hiervoor danken!

DiscountOffice.nl is aangesloten bij Qshops.org: een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

Registreren en afrekenen doet u binnen onze beveiligde (SSL) omgeving. Dit geldt uiteraard ook voor het betalingsproces via partner CM Payments.

Comodo Secure
DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.