Lekkere koffie op het werk

Biaretto koffie

Koffie online bestellen

Voor veel mensen begint de dag met een kop koffie. Of de werkdag nu thuis, op kantoor of elders begint, met echt lekkere koffie begint de dag veel prettiger.
Een lekker bakje koffie op het werk is essentieel om topprestaties te leveren! De sfeer op de werkvloer verbetert als u uw medewerkers een goede bak koffie kunt bieden en verhoogt de concentratie en de productiviteit.
Niet alleen uw medewerkers waarderen lekkere koffie, een goede kop koffie is ook het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Met een kopje koffie van een goede kwaliteit maakt u direct een uitstekende eerste indruk op uw bezoek. Elk gesprek of onderhandeling begint immers met een kop koffie. Een goede kop koffie zorgt dus ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online koffie voor op het werk.

Betaalbare koffie op kantoor

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment koffie voor op het werk. U kunt kiezen uit verschillende topmerken koffie tegen scherpe prijzen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de koffie?
Biaretto is hét koffiemerk van DiscountOffice, topkwaliteit koffie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In juni 2020 is dit koffiemerk met succes geïntroduceerd en inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met onder andere koffiebekertjes, suikersticks en koffiekoekjes.

Biaretto soorten

Geniet van Biaretto koffie

Biaretto werkdag

Voor de Biaretto koffie worden de beste koffiebonen uit de hele wereld geselecteerd om de perfecte mix te maken. Zo zijn er koffieplantages in Brazilië, Ethiopië, Vietnam en Peru. De fabriek van onze koffie staat in Nederland. In Nederland wordt dan ook de juiste melange voor Biaretto gemaakt. Een team met specialisten zorgt elke levering weer voor dat de juiste melange voor de koffie wordt gemaakt, zodat de kwaliteit en smaak gewaarborgd blijft.
Met Biaretto ervaart u het echte Italiaanse traditionele koffie-gevoel. Alsof u in Italië op een terras een heerlijke Italiaanse espresso drinkt, in het zonnetje met uitzicht op de Adriatische zee. Het motto van Biaretto koffie is dan ook “Biaretto: amore per la tradizione del caffè italiano” ofwel “liefde voor de Italiaanse koffie traditie”.
Geniet van Biaretto koffie op het werk of thuis en haal het beste uit uw dag.

Biaretto koffie voor iedereen


De selectie van de juiste koffiebonen zorgt uiteraard voor de beste koffie. Maar welke koffie is de beste voor op het werk? Dat is natuurlijk ook afhankelijk van persoonlijke smaak. Daarom biedt DiscountOffice.nl verschillende varianten Biaretto koffie, zodat u altijd de beste koffie voor iedereen kunt bestellen.
Het Biaretto koffie assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit koffie producten in diverse soorten. Biaretto koffiebonen kunt u bestellen in verschillende smaken zoals Regular, Espresso en BIO.
Daarnaast kunt u ook Biaretto koffie snelfiltermaling of Koffie Biaretto automaten koffie fresh brew bestellen.

Biaretto mok
Biaretto suiker


Naast koffie bestaat het Biaretto assortiment van DiscountOffice.nl ook uit bekertjes, suikersticks en creamersticks in handige dispenser dozen, zoetstof, melkpoeder topping voor automaten, cacao mix voor heerlijke chocolade melk en koffie koekjes voor een lekkere traktatie bij de koffie.

Duurzame koffie met UTZ certificering


De producten van Biaretto zijn allemaal gecertificeerd en de verpakkingen zijn vrij van aluminium.
De reguliere producten van Biaretto zijn UTZ gecertificeerd, dit is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geteelde koffie dat zich richt op de professionalisering van boeren en boerenorganisaties. Dit leidt tot een betere kwaliteit en hogere opbrengsten van de oogst, met zorg voor mens en milieu.
De biologische producten van Biaretto zijn RFA gecertificeerd. De RFA certificering staat voor een goede afhandeling met koffieplantages en de boeren.

Biaretto UTZ

Topkwaliteit koffie met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online topkwaliteit koffie met korting. Door de staffelprijzen en handige voordeelverpakkingen kunt u flink besparen op uw inkoop. Alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie of instelling bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Door zowel uw kantoorartikelen, papierwaren, hygiëne artikelen en catering artikelen bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.