GBC

GBC sinds 1947

GBC is gespecialiseerd in kantoorartikelen, lamineermachines en lamineeraccessoires. GBC biedt reeds sinds 1947 een compleet assortiment hoogwaardige kantoorartikelen aan oor uw werkomgeving. DiscountOffice.nl biedt het volledige GBC assortiment dat bestaat uit lamineermachines, lamineerhoezen, inbindmachines en bindomslagen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

GBC lamineermachines bestellen

De bestseller lamineermachines van GBC zijn geschikt voor frequent kantoorgebruik en ideaal voor het lamineren en plastificeren van foto’s, hand-outs, posters en menukaarten en voor het inbinden van rapporten, documentatie en presentaties en nog veel meer. 

De lamineermachines van GBC zijn van professionele kwaliteit wat resulteert in meer productiviteit. Stijlvolle en bliksemsnelle lamineermachines van GBC voor perfecte resultaten. Lamineren is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. De GBC lamineermachines zijn ideaal voor veelvuldig gebruik op drukke kantoren, scholen maar ook thuis. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u online  de beste lamineermachines en bindmachine gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

GBC Inbindmachines kopen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze in GBC inbindsystemen. Voor gebruik op kantoor, op scholen of voor thuisgebruik. Voor elke toepassing vindt u online de meest geschikte inbindmachine tegen scherpe prijzen. Het meest gebruiksvriendelijke systeem is het GBC CombBind™ systeem. Alle GBC CombBind bindmachines hebben talloze functies waarmee u uw documenten gemakkelijk en snel kunt inbinden met een professioneel resultaat. Bindruggen met kleurcodering zijn handig om de juiste maat bindrug te selecteren en de eenvoudige instructies garanderen keer op keer een snel en perfect gebonden document. Ook het toevoegen of verwijderen van pagina's is geen probleem. Dus als u regelmatig wijzigingen moet aanbrengen in uw gebonden documenten, dan is CombBind de ideale keuze. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook GBC ClickBind® Bindmachines, GBC WireBind bindmachines, GBC ThermaBind® bindmachines en GBC StripBind™ bindmachines. Welk inbindsysteem u ook zoekt, u vindt zeker via DiscountOffice.nl de inbindmachine die het beste bij u past.

GBC bind- en lamineeraccessoires

Het ruime assortiment van GBC bestaat niet alleen uit lamineermachines en inbindmachines maar ook uit toebehoren die nodig zijn voor het lamineren zoals lamineerhoezen en plastificeerhoezen van Premium Quality voor een glanzend en glashelder eindresultaat. Leverbaar in diverse formaten en diktes. Het ruime assortiment plastic hoezen loopt uiteen van zelfklevende tot matte hoezen en van rolfolie voor de GBC rollaminatoren tot dragers voor lamineerhoezen tot A3 formaat.

Toebehoren voor het inbinden van documentatie koopt u ook bij DiscountOffice.nl zoals plastic bindruggen, bindomslagen, Wire bindruggen, thermische inbindomslagen, inbindstrips en nog veel meer. Werkelijk alle GBC artikelen bestelt u snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl! Door alle GBC inbindaccessoires en lamineerhoezen direct bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.

Voordelige bindomslagen

U heeft een ruime keuze uit stijlvolle en opvallende bindomslagen om uw documenten te verfraaien en te beschermen, variërend van eenvoudige, sterke omslagen van gerecycled karton tot duurzame, waterbestendige hoogglans omslagen. De bindomslagen van GBC zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten van A5 tot A3. Elk document werkt u perfect af met één van de GBC bindomslagen. DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen. Maakt u veelvuldig gebruik van bindomslagen en lamineerhoezen en bestelt u vaak meerdere stuks? Dan profiteert u optimaal van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.