Master Lock

Master Lock kluizen

Master Lock sleutelkluis kopen

Bent u op zoek naar een Master Lock sleutelkluis, hangslot of brandkast? DiscountOffice.nl biedt een breed assortiment Master Lock kluizen met innoverende sleutelkluizen zoals de Master lock bluetooth en hangsloten. Dit kluizen-merk is toonaangevend in de markt. Naast het uitgebreide aanbod sleutelkluizen, zoals op de website is te vinden, zijn de Master Lock brandwerende kluizen ook voordelig te bestellen.

De Master Lock sleutelkluizen zijn gemakkelijk online te kopen. De brandkasten zijn voordelig geprijsd en worden op maat geleverd. Samen met u wordt er gezocht naar een geschikte dag om de brandwerende kluis af te leveren.

Achtergrond informatie Master Lock

Het bedrijf Master Lock is opgericht in 1921, nadat Harry Soref een innoverend nieuw soort hangslot had uitgevonden. In 1919 heeft Harry Soref het gelamineerde hangslot uitgevonden. Het hangslot was sterker dan de huidige sloten op de markt. De grote fabrikanten geloofden niet in zijn ontwerp, dus hij maakte de beste beslissing ooit, door dit hangslot zelf met zijn vrienden te produceren.

Dankzij grote successen van onder andere de hoge vraag naar sloten tijdens de drooglegging in de jaren ‘20 is Masterlock hedendaags uitgegroeid tot één van de toonaangevendste producenten van kluizen, sleutelkluizen en hangsloten ter wereld.

Assortiment Master Lock

Bent u opzoek naar een Master Lock sleutelkluis, hangslot of minisafe? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van de beste Master Lock sleutelkluizen, hangsloten en kluizen.

Master Lock sleutelkluis

Een Master Lock sleutelkluis is zeer solide en eenvoudig in gebruik. De keysafes zijn zeer toegankelijk voor particulieren, maar daarnaast zijn er ook technologische hoog ontwikkelde varianten voor bedrijven, thuiszorg, mantelzorg, hulpverlening en andere organisaties. De sleutelkluizen zijn in veel verschillende maten en varianten voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

Master Lock hangslot met cijferslot of bluetooth

Een Master Lock hangslot kopen? De uitgebreide collectie bevat onder andere het hangslot met code Masterlock 5400 en de hangsloten met bluetooth van de Vault Enterprise en Select Access serie. De Select Asses zijn hangslotjes die met een smartphone met de Bluetooth Smart Protocol app te ontgrendelen zijn. De modellen Master Lock 4401D en 4400 zijn zeer geschikt voor buiten, kantoorkasten, archiefkasten, kluisjes voor scholen, sportscholen en voor binnen.

Master Lock brandwerende kluis

Bent u opzoek naar een Master Lock brandwerende kluis? Master Lock heeft naast sleutelkluizen ook brandkasten in het brede aanbod. DiscountOffice.nl heeft de beste brandwerende safes in het assortiment zoals de Masterlock brandkast modellen lfw082ftc en lfw123ftc.

Master Lock Vault Enterprise sleutelkluizen voor bedrijven

De Master Lock Select Acces Bluetooth Ml5441 (modelnummer: 5441EURENT) is een aan de wand monteerbare bluetooth sleutelkluis. In combinatie met de Master Lock Vault Enterprise sofware kunt één of 1000 sloten beveiligen. Als beheerder kunt u de keysafes afzonderlijk controleren of systeembreed met de web-interface van Master Lock. Daarnaast kunnen de gebruikers alleen de toegewezen sleutelkluizen openen via de Master Lock Vault Enterprise app.

De beste Master Lock kluizen

Hieronder staat de top 5 van bestverkochte en populairste Master Lock sleutelkluizen, hangsloten en brandwerende kluizen:

  1. Master Lock 5403
  2. Master Lock 5401
  3. Master Lock Select Acces Bluetooth Ml5441
  4. Master lock 5423
  5. Master Lock LFW123FTC

Waarom een Master Lock kluis bij DiscountOffice.nl kopen?

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Master Lock sleutelkluizen, hangsloten of brandkasten. Daarnaast zijn de Master Lock kluizen scherp geprijsd. Er geldt een snelle levertijd en de leverdag wordt indien van toepassing samen met u afgestemd. Voor alle kantoren, bedrijven, scholen, andere organisaties en grootgebruikers gelden er altijd hoge kortingen. Bij een afname van meerdere stuks kunt u op hoge kortingen rekenen. Deze zijn te vinden bij staffelprijzen op de productpagina. De voordeligste kluizen bestelt u bij DiscountOffice.nl.