Vepa Bins

Vepa Bins afvalsystemen

Vepa Bins afvalbakken bestellen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet aanbod Vepa Bins afvalartikelen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Het ruime assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken, brievenbussen, kapstokken, hygiëne artikelen en opbergsystemen.
Naast een uitgebreide portfolio van bekende merken zoals Wesco, EKO, Simplehuman, Hailo, Rubbermaid, Meliconi, Curver en Allibert levert Vepa Bins ook artikelen van de eigen merken Vepa Bins en V-Part.
De meeste Vepa Bins artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd via DiscountOffice.nl. En tegen zeer scherpe prijzen! Voor veel Vepa Bins artikelen hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waardoor u bij een bestelling van meerdere aantallen nog voordeliger uit bent.

Vepa Bins ruim 30 jaar specialist in afvalsystemen

Vepa Bins is al ruim 30 jaar specialist in afvalsystemen. Als familieonderneming begonnen met de verkoop van afvalbakken uit huis, tegenwoordig opererend vanuit een eigen bedrijfspand met meer dan 30.000 m2 magazijnruimte in Den Helder. Daarmee is Vepa Bins uitgegroeid tot de grootste, meest veelzijdige, aanbieder van afvalbakken in Europa.
Op het gebied van afvalbakken en afvalverzamelaars heeft Vepa Bins het meest uitgebreide assortiment in Europa. Afvalsystemen van kunststof, aluminium of staal voor binnen of voor buiten. Kleine afvalbakken van 1 liter tot grote systemen en containers van 1100 liter. Vlamdovende papierbakken, buitenafvalbakken, asbakken, peukenzuilen, gescheiden afvalbakken voor recycling, pedaalemmers en voor alle afvalbakken de juiste afvalzakken. Kortom, een enorm breed assortiment aan afvalbakken geschikt voor elke locatie!
Naast afvalbakken is het assortiment in de loop der jaren sterk uitgebreid met een keur aan producten die onmisbaar zijn voor elke organisatie. Van garderobesystemen tot brievenbussen en van kantoorartikelen tot schoonmaakproducten.
Het huismerk V-Part staat voor praktische en kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken en pedaalemmers voor keuken en badkamer, papierbakken, wasmanden, kapstokken en garderoberekken. Kortom, een variëteit aan stijlvolle, betaalbare producten voor thuis en kantoor.

Ruim assortiment Vepa Bins artikelen

DiscountOffice.nl biedt een breed assortiment Vepa Bins afvalverzamelaars en afvalzakken, brievenbussen, sanitair, garderobe- en opbergsystemen. Van unbranded tot een groot aantal bekende merken. Geschikt voor gebruik op kantoor, op school, in instellingen, in de werkplaats en voor thuisgebruik. Praktische en hoogwaardige artikelen gemaakt van stevige en robuuste materialen tegen een betaalbare prijs te bestellen via DiscountOffice.nl.