Rexel Auto Feed automatische papiervernietigers

Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming

Het zal u niet ontgaan zijn dat vanaf 25 mei 2018 de nieuwe AVG wet ingegaan is.
Alle organisaties die met persoonlijke gegevens werken van mensen uit de EU moeten voldoen aan de AVG. De AVG-vereisten zijn van toepassing op zowel elektronische als papieren documenten.

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de AVG dan kan er een boete gegeven worden tot wel € 20 miljoen of 4% van de jaaromzet.

AVG-Proof

Vernietiging papieren documenten

misbruik data

Terwijl bescherming van elektronische data voor de meerderheid van organisatie een hoge prioriteit heeft zijn papieren documenten nog steeds de bron van veel voorkomende datalekken.

Geprinte documenten bevatten vaak persoonlijke, gevoelige en vertrouwelijke gegevens die allemaal onder de AVG-wetgeving vallen.
Door deze documenten te vernietigen wordt misbruik van gegevens en identiteitsfraude voorkomen.

Hoe kunt u als organisatie snel en makkelijk voldoen aan de AVG?

De rol van de werknemers is cruciaal voor de naleving van de AVG. Vaak ontbreekt het aan bewustzijn. In een werkomgeving die steeds digitaler wordt letten bedrijven vaak niet op het belang van papier en het oplossen van veiligheidsproblemen m.b.t. papieren documenten.

Als eerste is het belangrijk om een duidelijk bedrijfsbeleid op te stellen voor het vernietigen van papieren gegevens. Zorg tevens voor de aanwezigheid van geschikte papiervernietigers om documenten effectief en productief te vernietigen.

Maar zelfs al kunnen werknemers gebruik maken van papierversnipperaars dan nog zullen niet alle werknemers gevoelige documenten vernietigen als deze taak lastig is of veel tijd kost.

Rexel papiervernietigers voor elk gebruik

Het gebruik van snelle en probleemloze papiervernietigers verbetert de motivatie van het personeel om te voldoen aan de AVG.
Daarnaast verhogen papiervernietigers met automatische invoer de productiviteit van de medewerkers doordat grote hoeveelheden papier in één keer vernietigd worden.

Rexel Auto Feed papiervernietigers zorgen ervoor dat het versnipperen eenvoudig en snel is.
Makkelijker kan het niet: stapel papier inladen, deksel sluiten en klaar!
In vergelijking met handmatig vernietigen geeft Auto Feed maar liefst een tijdbesparing van 98%!

Rexel Auto Feed 300x
Rexel 600M

Voor elk gebruik biedt Rexel de juiste Auto Feed papiervernietiger: voor grote kantoren, kleine kantoren of voor thuisgebruik.

Voor een hoog veiligheidsniveau kiest u voor een P-5 micro-cut papiervernietiger: immers hoe kleiner de snippers hoe hoger de veiligheid!

Als u werkt op een groot kantoor of grote hoeveelheden papier heeft om te vernietigen kies dan voor een shredder met een grote opvangbak.

In organisaties waar een Auto Feed shredder niet nodig is zijn de handmatige papiervernietigers een perfecte oplossing om veel vertrouwelijke documenten te vernietigen.

Ook de Rexel manuele papierversnipperaars hebben de kracht om meer te vernietigen en bieden een hoog veiligheidsniveau.

Zo zijn de Momentum en Mercury papiervernietigers dankzij de langere gebruiksduur en anti-vastloop technologie ideaal voor gebruik in het MKB.

Rexel Momentum
Rexel Momentum Papiervernietigers

Bent u op zoek naar een veilige oplossing voor het vernietigen van gevoelige papieren informatie? Onze afdeling klantenservice vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.