Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flipovers en accessoires

Flipovers en accessoires

Flipovers bestellen

Met een flipover kunt u slimmer en efficiënter samenwerken. Flipovers zijn onmisbaar bij presentaties, workshops, vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. Een flipover is een presentatiebord met een klem waar papier aan opgehangen wordt.
Wilt u een flipover bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment flipovers, flipoverpapier en accessoires tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen. Topkwaliteit flipovers van Smit Visual, Legamaster, Nobo en Maul die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Het grootste deel van het assortiment is uit voorraad leverbaar en wordt razendsnel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u heeft uw pakket meestal de volgende werkdag al in huis.

Alles voor een professionele presentatie

DiscountOffice.nl levert alles voor een professionele presentatie. Denk bijvoorbeeld aan flipovers, flipoverpapier en andere flipover accessoires zoals flipovermarkers en stiften. Door de belangrijkste informatie meteen op te schrijven tijdens uw presentatie blijft de informatie voor de toehoorders overzichtelijk en blijven ze beter geconcentreerd.
Ook worden flipovers veel gebruikt bij scrumsessies en brainstorm sessies vanwege het interactieve karakter. Flipovers zijn licht in gewicht waardoor ze ook gemakkelijk verplaatsbaar zijn.
Alles voor uw presentatie of training koopt u bij één leverancier. Zo bent u niet alleen veel voordeliger uit, u bespaart tijd en u kunt direct aan de slag.

Ruime keuze flipovers en accessoires

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit flipovers en accessoires die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Het assortiment flipovers en accessoires bestaat uit:

Flipovers

DiscountOffice.nl biedt verschillende modellen flipovers. U kunt kiezen voor een in hoogte verstelbare flipover, een staande flipover, een flipover op wielen, een flipover met een whiteboard of een flipover aan een wandrail. Voor elke presentatie koopt u via DiscountOffice.nl voordelig online altijd de juiste flipover.

Tafelflipovers

Bent u op zoek naar een kleinere en handzamere flipover die u eenvoudig mee kunt nemen? Bestel dan via DiscountOffice.nl een tafelflipover in de aanbieding. U kunt kiezen uit verschillende modellen tafelflipovers, met papieren vellen of met transparante zichttassen voor een professionele ondersteuning van uw presentatie.

Flipover accessoires

Bestel ook meteen de juiste flipover markers om te kunnen schrijven op flipover papier. Ook levert DiscountOffice.nl diverse flipover startersets met markers, magneten en flipover papier.

Flipoverpapier

Flipoverpapier kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelig flipoverpapier 65x100cm. Naast dit veelgebruikte formaat hebben wij ook andere afmetingen in het assortiment. U kunt kiezen uit flipoverblokken of rollen flipoverpapier. De vellen flipoverpapier hebben meestal een blanco en een geruite zijde.