Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flipovers

Flipovers

Verwante categorie: Flipover accessoires

Andere benamingen: Flipchart, Presentatiebord, Staand Bord

Flipover bestellen?

Wilt u een flipover bestellen? Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze. Topkwaliteit flipovers met hoge kortingen, die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen bij DiscountOffice.nl. Uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd.
Wij leveren een uitgebreid assortiment flipovers, flipoverpapier en andere flipover accessoires zoals flipovermarkers en stiften. Alles voor uw presentatie of training koopt u bij één leverancier. Dat is niet alleen voordeliger, maar u kunt ook direct aan de slag.

Voordelen van een flipover

Met een flipover kunt u slimmer en efficiënter samenwerken. Flipovers zijn onmisbaar bij presentaties, workshops, vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. Door de belangrijkste informatie meteen mee te schrijven blijft het voor de toehoorders overzichtelijk en blijven ze beter geconcentreerd.
Ook zijn flipovers handig bij scrumsessies vanwege het interactieve karakter. Flipovers zijn licht in gewicht waardoor ze ook gemakkelijk verplaatsbaar zijn.

Verschillende modellen flipovers

DiscountOffice.nl biedt verschillende modellen flipovers. U kunt kiezen voor een in hoogte verstelbare flipover, een staande flipover, een flipover op wielen, een flipover met een whiteboard of een flipover aan een wandrail. Voor welke gelegenheid u dan ook een flipover zoekt, bij DiscountOffice.nl koopt u voordelig online altijd de juiste flipover.
Welke flipover voor u het meest geschikt is hangt onder meer af van de beschikbare ruimte en hoe vaak u de flipover gaat gebruiken. Een flipover op een statief is geschikt om in één ruimte te laten staan.
Bent u op zoek naar een flipover die u makkelijk kunt verplaatsen? Bestel dan bij DiscountOffice.nl voordelig en snel een mobiele flipover.
Heeft u een flipover nodig die u als whiteboard wilt gebruiken? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres.
Met een flipover met een whiteboard kunt u alle kanten op, ze zijn voorzien van een opklapbare papierklem én een magnetisch whiteboard van gelakt staal of emaille staal.
Wilt u liever een kleinere en handzamere flipover die u eenvoudig mee kunt nemen? Bestel een tafelflipover in de aanbieding bij DiscountOffice.nl. Wij bieden verschillende modellen tafelflipovers, met papieren vellen of met transparante zichttassen voor een professionele ondersteuning van uw presentatie.
Extra ruimte nodig voor uw aantekeningen? DiscountOffice.nl levert ook een flipover met uitschuifbare armen om één of twee vellen beschreven papier naast het schrijfoppervlak te hangen.

Flipoverpapier kopen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelig Flipoverpapier 65x100cm. Naast dit veelgebruikte formaat hebben wij ook andere afmetingen in het assortiment. U kunt kiezen uit flipoverblokken of rollen flipoverpapier. De vellen flipoverpapier hebben meestal een blanco en ruiten zijde. Wij bieden flipoverpapier tegen hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.