Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flipoverpapier

Flipoverpapier

Verwante categorie: Flipovers

Andere benamingen: Flipoverblok, Meeting Chart, Flipoverfolie

Flipoverpapier bestellen

Flipoverpapier zorgt ervoor dat u uw aantekeningen kunt bewaren. Het standaard flipoverpapier bestaat uit een blanco zijde en een geruite zijde. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelig flipoverpapier dat u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Binnen het ruime aanbod flipoverpapier kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen: flipoverblokken of flipoverfolie, zoals Meeting Chart en Magic-Chart vellen. Wilt u de notities online bewaren, maar niet telkens overtypen? Met Smart Chart flipoverblokken van Oxford scant u eenvoudig de notities met uw tablet of smartphone.
Met behulp van de uitgebreide filterwoorden kiest u snel het juiste flipoverpapier dat u nodig heeft. Uw bestelling is vervolgens in een paar klikken geplaatst. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het meeste flipoverpapier is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Heeft u met spoed flipoverpapier nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl, plaats vandaag nog uw bestelling en u ontvangt uw pakketje meestal de volgende werkdag al.

Flipoverpapier voor interactie

Een flipover is onmisbaar voor een dynamische en interactieve presentatie. Het is bekend dat informatie beter begrepen en onthouden wordt wanneer de belangrijke punten gevisualiseerd worden. Nu zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om dit met Power Point te realiseren maar juist voor een interactieve en creatieve presentatie in kleine groepen is een flipover een handig hulpmiddel.
Door actief aantekeningen te maken en in te spelen op de input uit het publiek wordt uw presentatie spontaner en overtuigender.
Het voordeel van een flipover is dat deze licht in gewicht is en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen is. U kunt snel aantekeningen maken op het papier, het papier afscheuren, er memoblaadjes op plakken en meer. Een flipover is duurzaam in gebruik, u hoeft alleen het flipoverpapier te vervangen.

Verschillende uitvoeringen flipoverpapier

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen flipoverpapier. Naast flipoverblokken kunt u ook kiezen voor flipoverfolie, ook wel zelfklevend flipoverpapier genoemd.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Flipoverpapier

Het meest gebruikte flipoverpapier heeft een formaat van 65x100cm met een blanco zijde en een geruite zijde, maar DiscountOffice.nl levert ook flipoverpapier in andere formaten. De flipoverblokken zijn voorzien van bevestigingsgaten zodat het papier niet verschuift. Ook kunt u kiezen voor gerecycled flipoverpapier.

Legamaster Magic-Chart

Magic Chart is een alternatief voor flipoverpapier, deze zelfklevende flipoverfolie kunt u op elk glad oppervlak plakken. Hierdoor kunt u overal een schrijfoppervlak creëren. De Magic Charts laten geen lijmresten achter en kunnen opnieuw gebruikt worden. Te beschrijven met droog uitwisbare markers. Een uitstekende milieuvriendelijke keuze.

3M Post-it Meeting chart

Ook de Meeting Chart van 3M post-it is een alternatief voor flipoverpapier. Deze zelfklevende vellen plakt u gemakkelijk op verschillende oppervlaktes, waardoor u zeer flexibel bent. De Meeting Chart vellen zijn niet herbruikbaar, na gebruik scheurt u het beschreven papier af.

Flipoverpapier in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit flipoverpapier van onder meer de bekende merken Legamaster, Post-it en Oxford met hoge kortingen. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Huismerk flipoverpapier van DiscountOffice of Quantore bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Hierdoor kunt nog meer besparen op de inkoop van alle presentatiemiddelen.