Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flipover accessoires

Flipover accessoires

Verwante categorie: Flipovers

Andere benamingen: Flipoverpapier, Flipoverblok, Flipover marker

Flipover accessoires bestellen

Flipovermarkers en stiften bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende kleuren markers die speciaal geschikt zijn om te gebruiken op flipoverpapier.
Topkwaliteit flipover markers en stiften die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt de flipover markers per kleur bestellen, maar DiscountOffice.nl levert ook handige startersets met diverse kleuren.
Binnen het ruime aanbod vindt u snel de beste flipchart markers die u zoekt. U kunt met behulp van de handige selectiemogelijkheden eenvoudig navigeren zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever op rekening kopen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen. Deze optie kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste flipover accessoires zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw favoriete flipover markers worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Schrijven op flipover papier

Bij een succesvolle presentatie, vergadering of brainstorm sessie is het cruciaal om de informatie te visualiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld de belangrijkste punten opschrijven op een flipover. Voor een goed resultaat is het aan te bevelen om alleen met speciale flipover markers te schrijven op flipover papier.
Het voordeel van flipover markers is dat de inkt niet doordrukt op het volgende vel. Daarnaast de inkt is sneldrogend waardoor u geen vlekken maakt. De meeste flipovermakers zijn voorzien van een Dry Safe of Cap-off techniek: mocht u vergeten om de dop erop te doen, dan droogt de marker niet snel uit.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit flipover markers met verschillende punten. Met flipover markers met een ronde punt kunt u vloeiend schrijven en zorgen voor een uniform schrift. Ze zijn uitermate geschikt als u op een flipover niet alleen schrijft, maar ook grafieken wilt tekenen. Ideaal voor het trekken van lijnen, randen en bogen.
Flipovermarkers met een beitelvormige punt geven bij het schrijven een bijzonder kalligrafie effect, waardoor de tekst ook van grotere afstand goed leesbaar is. Hierbij komt het erop aan dat u de punt juist op het blad plaatst. Nog een tip voor een duidelijk schrift: schrijf bij voorkeur in blokletters.

Ruim assortiment flipover stiften

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment flipover markers die u met hoge kortingen online kunt kopen. Professionele flipover markers van onder meer de kwaliteitsmerken Edding, Legamaster en Staedtler.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment flipover markers:

  • Viltstift Edding 380 Voor Flipover Rond 1.5-3mm 4stuks Assorti
  • Viltstift Staedtler 356 voor flipover rond 2mm 4 stuks assorti
  • Edding Flipover marker 383 1 - 5 mm, zwart
  • Legamaster Presentatiemarker TZ 48 Zwart
  • Staedtler merkstift Lumocolor Flipchart assorti

Maakt u veel gebruik van flipovers? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op uw inkoop. U ontvangt vaak extra korting bij een bestelling van grotere aantallen. Bestel via DiscountOffice.nl alle benodigdheden voor uw flipover en u bent nog voordeliger uit.