Schonere lucht in huis

TruSens claim

Welkom thuis in schonere lucht

Wist u dat gemiddeld 93% van uw tijd binnenshuis wordt doorgebracht? Helaas kan de binnenlucht aanzienlijk slechter zijn dan de buitenlucht die u inademt. Tegenwoordig brengen we veel tijd door in één ruimte waarin zowel gewerkt, gekookt als ontspannen wordt.
De aanwezigheid van huisstofmijt, pollen, huidschilfers, open haarden en geuren hebben een grote invloed op de luchtkwaliteit binnenshuis. Een slechte luchtkwaliteit is een bron van allergieën, virussen en bacteriën. Door te zorgen voor schone lucht binnenshuis kunnen veel gezondheidsklachten voorkomen worden.

Hoe kunt u de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren?


De Leitz TruSens luchtreiniger verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis in uw woonkamer, op uw thuiswerkplek of hobbykamer. De compacte gemakkelijk in gebruik te nemen krachtige luchtreiniger gaat de strijd aan met vervuilende stoffen, zodat u makkelijker kunt ademen. Het gestroomlijnde design is ideaal voor elke kleine ruimte en het compacte formaat maakt het eenvoudig het apparaat te verplaatsen.

TruSens luchtreiniger
TruSens 360filtratie


Het is een technologisch geavanceerde luchtreiniger met 360 graden filtratie die vervuilende stoffen reduceert en de luchtkwaliteit in huis verbetert. Ideaal voor ruimte waar meerdere mensen verblijven, maar ook zeer geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor stof, huisstofmijt, allergieën of een verlaagde weerstand. De UV-lamp vernietigt ziektekiemen en bacteriën.

Schonere lucht in de gehele kamer

TruSens SensorPod

De kwaliteit van de lucht is niet te zien. Leitz TruSens houdt u op de hoogte van de luchtkwaliteit.
De juiste manier om de luchtkwaliteit te bewaken is met een aparte sensor. Met een externe SensorPod luchtkwaliteitsmonitor hoeft u niet meer te raden.
De SensorPod, geplaatst ergens in de kamer, communiceert terug naar de TruSens luchtreiniger. Een kleurgecodeerde verlichte ring en numerieke waarde communiceert een goede, middelmatige of slechte luchtkwaliteit. De luchtreiniger past direct automatisch de ventilatorsnelheid aan. Dit zorgt ervoor dat de hele kamer schonere lucht heeft.


PureDirect technologie gebruikt twee luchtstromen om gezuiverde lucht comfortabeler en effectiever te verspreiden.
De 360 graden fijnstoffilter vangt vervuilende stoffen en vluchtige organische gassen/geuren vanuit alle richtingen.
UV licht vernietigt ziektekiemen en bacteriën die gevangen worden in de filter.
Bestel de Leitz TruSens luchtreiniger gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl en verbeter de luchtkwaliteit in uw persoonlijke ruimte.

TruSens PureDirect

De beste luchtreiniger bestellen voor thuis of op kantoor

TruSens Z-2000


DiscountOffice.nl levert gemakkelijk en voordelig de meest geschikte Leitz TruSens luchtreiniger voor elke ruimte.

U kunt kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen:

Gespecialiseerde Filtratie Oplossingen

Bestel direct via DiscountOffice.nl het beste filter mee dat aan uw behoeften voldoet.
Het Allergie & Griep HEPA-filter biedt een verhoogde bescherming tegen virussen, griep en allergenen in de lucht.
Het Geur en VOS HEPA-filter helpt bij het verwijderen van veel voorkomende kook- en reinigingsgeuren en vermindert bepaalde VOS (Vluchtige Organische Stoffen).
Of gebruik het HEPA-filter voor huisdieren, dat tot 99,97% van de huidschilfers en haren van huisdieren opvangt.

TruSens filters

Bent u benieuwd hoe makkelijk de Leitz TruSens werkt? Bekijk de video’s op onze artikelpagina’s of neem gerust contact op met onze afdeling klantenservice.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.