Verbeter uw ergonomie met Kensington en Leitz

Leitz Kensington Ergonomie

Een ergonomische werkplek in elke omgeving

Nu steeds meer bedrijven overstappen op thuiswerken en flexibele werkomgevingen, kunnen werknemers op afstand de fysieke gevolgen ondervinden van hun ontoereikende werkopstelling. Pijntjes vandaag kunnen omslaan in langdurige gezondheidsproblemen en verminderde efficiëntie morgen. Een ergonomische werkplek is nog nooit zo belangrijk geweest.

Of u nu een individu of een bedrijf bent, het toepassen van de juiste ergonomische principes kan u helpen een gelukkiger, gezonder, productiever en winstgevender leven te leiden.

Vertrouw op Kensington en Leitz om u te helpen de juiste werkplek in te richten voor elke omgeving, thuis, op kantoor of daartussenin.

Wat is ergonomie?

Simpel gezegd is ergonomie de studie van de mens in zijn werkomgeving. Dit werk kan vanuit huis, op kantoor of onderweg worden gedaan. Een ideale ergonomische benadering creëert een optimale werkomgeving. Dit gebeurt door het verminderen van ongemak, vermoeidheid en de kans op het ontwikkelen van langdurige blessures.

Slechte ergonomie is een gevaar voor de gezondheid

Slechte ergonomie kan op de lange termijn een gevaar voor de gezondheid blijken te zijn. De hele dag aan een bureau zitten kan leiden tot pijn, overbelasting en, in extreme gevallen, ernstig rugletsel. De negatieve effecten zijn veelvoudig. Uit onderzoek blijkt dat bijna 2 miljoen werknemers in de VS elk jaar lijden aan RSI (Repetitive Strain Injury), zoals carpaal tunnel syndroom en tendinitis.

Vaak en veel stil zitten kan leiden tot:

  • Verminderde stofwisseling
  • Hartziekten
  • Verhoogde bloeddruk
  • Hoge bloedsuikerspiegel
  • Verhoogd risico op kanker
  • Hart- en vaatziekten
  • Stress en onrust
Kensington Home Office.jpg

Ergonomie voor het thuiskantoor

Maak uw thuiswerkplek net zo productief, gezond en veilig als de werkplek op kantoor! Creëer een comfortabele en actieve werkruimte die u alert houdt met Leitz Ergo Cosy. Met de stijlvolle en kleurrijke zitkussens, voetensteunen en laptopstandaards richt u moeiteloos een uitnodigende en flexibele werkruimte in waar u de hele dag in beweging blijft zodat uw gezondheid en welzijn verbetert.

Ergonomie voor kantoor

Kensington staat bekend om professionele ergonomische oplossingen, zoals laptopstandaards, monitorarmen, voetensteunen, ergonomische muizen, rugsteunen en stoelkussens. Met het gepatenteerde SmartFit®-systeem van Kensington kan iedereen zijn bureauaccessoires eenvoudig aanpassen naar zijn eigen lichaam voor maximaal comfort zonder dat er dure gereedschappen nodig zijn voor het instellen.

Verander de kantoorroutine met Leitz Ergo WOW. Zorg voor de perfecte balans tussen werk en privé met opvallende kleuren en de juiste houding aan het bureau. De reeks Leitz Ergo WOW bestaat onder meer uit monitorstandaarden, polssteunen en voetensteunen die zorgen voor zowel lichaam als geest. Kies uw favoriete kleur en breng uw eigen identiteit naar het werk.

Ergonomie voor onderwegWerkt u afwisselend op kantoor en thuis? Met de 'Kantoor in een tas' oplossing van Kensington neemt u alle accessoires gemakkelijk mee naar elke werkplek!
Het assortiment computertassen van Kensington bestaat uit laptop rugzakken, laptoptassen, sleeves en trolleys.

Kensington rugtas

Zorg ook voor een goede ergonomische werkhouding en bestel gemakkelijk en voordelig alle benodigde Leitz en Kensington artikelen via DiscountOffice.nl. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze afdeling klantenservice.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.