Betalingsmogelijkheden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u bij DiscountOffice.nl op verschillende manieren betalen:

Levering op rekening zakelijke klanten

Bestelt u namens een bedrijf, school, overheid, praktijk of andere instelling?

Tijdens het aanmeldingsproces kunt u levering op rekening aanvragen. Het opgegeven afleveradres dient dan overeen te komen met een officieel vestigingsadres. Voor ondernemingen en stichtingen is het K.v.K.-inschrijvingsnummer noodzakelijk voor een krediettoetsing. Wij toetsen uw kredietwaardigheid in samenwerking met Atradius.

Atradius


Standaard is de betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum. Is dit niet haalbaar voor de instelling waarvoor u bestelt, dan verzoeken wij u contact op te nemen na het plaatsen van uw bestelling.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Riverty

Riverty is alleen beschikbaar voor particuliere klanten! Zakelijke klanten kunnen levering op rekening aanvragen tijdens het aanmeldingsproces.

Riverty (voorheen AfterPay) voert voor DiscountOffice.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om de gekochte artikelen te betalen. U kunt bij DiscountOffice.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 225,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty . Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-. Aan betalen via Riverty zijn echter kosten verbonden: € 2,47 excl. BTW (€ 2,99 incl. BTW) per order. Eventuele wanbetaling is voor kosten klant. Riverty zal hiervoor wettelijke toegekende incassokosten berekenen. Een retourzending ontheft u niet van kosten vanwege wanbetaling. Betaal altijd tijdig uw acceptgiro aan Riverty.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Online betalen via uw eigen bank met iDeal

Via iDeal kunt u gemakkelijk en snel betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Aangesloten banken zijn ABN Amro Bank, ASN Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, en Triodos Bank.

Neem bij vragen over uw betaling contact op met onze afdeling klantenservice. Meer informatie over iDeal is ook te vinden op de iDeal Website.

Online betalen via CM.com

Voor onze overige online betaalmethoden werken wij samen met CM.com.

U kunt via CM.com betalen met VISA, Mastercard en ABN Amro Internet Banking. Bij betaling met creditcard worden kosten doorberekend aan de zakelijke klanten: 1.75% van het totaalbedrag.

Neem bij vragen over uw betaling contact op met onze afdeling klantenservice. Meer informatie over CM.com is ook te vinden op de CM.com website.

Direct geld overmaken

U kunt ook betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL72RABO0116071966 t.n.v. DiscountOffice.nl onder vermelding van het factuurnummer (F-nummer).

Neem bij vragen over uw overschrijving contact op met onze afdeling klantenservice.

Let op: Houdt er alstublieft rekening mee dat met de verzending van uw order wordt gewacht totdat uw overschrijving verwerkt is. Dit kan afhankelijk van uw bank enkele dagen duren. Voor een snellere verwerking van uw order adviseren wij u gebruik te maken van iDeal, Afterpay of één van de betalingsopties via CM.com.

DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.