Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Folderstandaards

Folderstandaards

Verwante categorie: Wandfolderhouders

Andere benamingen: Folderhouders, Wandfolderhouder, Tafelstandaard

Folderstandaards bestellen

Bent u op zoek naar een folderstandaard? Folderstandaards en folderhouders zijn een ideaal middel om informatie optimaal te presenteren. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment folderhouders, die in winkels, showrooms, ontvangstruimtes en wachtkamers ingezet kunnen worden. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de folderstandaards die voldoen aan uw wensen. U bestelt eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste folderstandaards zijn uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis.

Folderstandaard voor een efficiënte presentatie

Folderhouders worden veel gebruikt voor het presenteren van productinformatie, prijslijsten en bedrijfsinformatie in showrooms en winkels. Maar ook op beurzen is een folderhouder een mooi presentatiemiddel om al uw folders overzichtelijk te presenteren. Een folderstandaard is een ideaal hulpmiddel om meerdere folders op één plek aan te bieden in plaats van alle brochures uit te spreiden over een tafel of balie. Ook in de horeca worden veel tafelstandaards gebruikt voor het presenteren van menukaarten en prijslijsten. Een folderstandaard op tafel neemt weinig ruimte in en de informatie is gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.

Ruime keuze folderstandaards

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze folderstandaards, folderhouders, kaarthouders en tafelstandaards waarmee u de aandacht van de bezoekers trekt. De meeste folderhouders zijn gemaakt van transparant acryl waarin u gemakkelijk de informatie steekt.
U kunt bij DiscountOffice.nl folderstandaards voor aan de wand of voor op de tafel of balie bestellen. Er zijn verschillende modellen folderhouders: een L-standaard, een T-standaard, een standaard met één vak of een folderstandaard met meerdere vakken.
Wilt u een folderhouder A4 bestellen? DiscountOffice.nl biedt folderstandaards in alle maten zoals A4, A5, A6, A7, 1/3 A4 en meer. Naast transparant acryl kunt u ook kiezen voor een aluminium, zilver of zwarte uitvoering. Zelfs een verlichte folderhouder met led behoort tot de mogelijkheden.

Folderhouders met korting

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige folderhouders. U bestelt online topkwaliteit folderstandaards tegen scherpe prijzen. Ook vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels folderstandaards, waarmee u nog voordeliger uit bent.
Heeft u meerdere folderstandaards nodig? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, zodat u flink kunt besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen.