Logitech

Logitech, innovatieve computer hardware

Logitech muizen, toetsenborden, webcams en headsets kopen

Logitech produceert innovatieve randapparatuur voor computers zoals ergonomische muizen, toetsenborden, headsets, conferencecams, webcams en meer. DiscountOffice.nl heeft een brede collectie Logitech producten. De Logitech hardware producten zijn eenvoudig en voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

Achtergrondinformatie Logitech

Het bedrijf Logitech werd in 1981 opgericht in Zwitserland, sindsdien is Logitech uitgebloeid tot een innovatief toonaangevend computer hardware merk. Hedendaags distribueert Logitech naar meer dan 100 landen wereldwijd en zijn de Logitech producten in bijna alle kantoren en huishoudens te vinden. Logitech kent ook vele primeurs in de markt waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Meest populaire Logitech artikelen:

 • Toetsenbord Logitech K120 Qwerty zwart
 • Muis Logitech M185 Notebook antraciet/zwart
 • Logitech BCC950 ConferenceCam
 • Laserpresenter Logitech R400
 • Trackball Logitech muis draadloos M570 antraciet

Het brede Logitech assortiment

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod Logitech producten zoals muizen, toetsenborden, conferencecams, webcams en headsets. U kunt de Logitech hardware eenvoudig online bestellen en meestal wordt de bestelling de volgende werkdag al geleverd. Hieronder de verschillende hardware producten die Logitech produceert:

Logitech headset

Logitech heeft verschillende headsets zoals game headsets, bedrade headsets voor UC platforms, Microsoft Teams headsets en Bluetooth headsets. De gevarieerde Logitech headset met microfoon collectie is scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen.

Logitech Ergo muis

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment ergonomische muizen, waaronder ook de Logitech Ergo. Deze ergonomische muizen dragen bij aan een betere houding en comfort voor uw pols en arm. Hierdoor kunnen muisarmen en andere gezondheidsproblemen worden voorkomen.

Logitech webcam

Logitech staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige webcams zoals de Logitech c920. De webcams zijn geschikt om te streamen of videobellen. U kunt kiezen tussen webcams met een ingebouwde microfoon, speaker, Full HD- of 4K beeldopname resolutie. Daarnaast zijn er ook zakelijke webcams die worden gebruikt voor video conferencing zoals de conferencecams van Logitech.

Logitech Conferencecam

Met de Logitech ConferenceCams kunt u eenvoudig video-vergaderen in teamruimtes, vergaderzalen of vanuit uw thuiswerkplek. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment vergaderingscamera’s van Logitech. De Logitech conferencecams zijn geschikt voor grote of kleine vergaderruimtes. Hieronder de verschillende soorten Logitech conferencecams die u kunt vinden in ons assortiment:

 • Logitech Rally Video Conferencing Systeem
 • Logitech Rally Plus Ultra-HD 4K ConferenceCam Systeem
 • Logitech BCC950 ConferenceCam
 • Logitech MeetUp
 • Logitech PTZ Pro 2 ConferenceCam
 • Logitech Connect ConferenceCam
 • Logitech Group

Waarom Logitech muizen, toetsenborden en headsets bij DiscountOffice.nl kopen?

Bent u op zoek naar een Logitech muis, webcam, toetsenbord of headset? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment met Logitech hardware producten zoals de Logitech Rally, Logitech Connect, Logitech BCC950, Toetsenbord Logitech K120 Qwerty, Muis Logitech M185 en meer. De Logitech producten zijn voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl en worden razendsnel geleverd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd.