Plantronics

Plantronics voor communicatie en samenwerken

Plantronics headset bestellen

Wilt u een Plantronics headset bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige headsets van Plantronics tegen een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. Plantronics headsets zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen aangesloten worden op uw laptop, pc of mobiele telefoon. Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig en snel een gepaste headset voor elke werkomgeving bestellen, voor uw werkplek op kantoor en voor de thuiswerkplek.
Het assortiment bevat bedrade headsets, draadloze headsets en bluetooth headsets. De meeste Plantronics communicatie artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan kunt u in principe de volgende werkdag uw favoriete headset al in gebruik nemen.

Plantronics sinds 1961

In 1961 startten twee piloten het bedrijf Plantronics. Samen hadden zij de missie om lichtgewicht headsets te maken voor de lucht- en ruimtevaart. Toen United Airlines de handmicrofoons in hun vliegtuigen wilde vervangen, speelde oprichter Keith Larkin hier slim op in. Uiteindelijk ontwikkelde hij samen met Courtney Graham de historische Plantronics MS50 headset. Deze lichtgewicht headset is inmiddels de standaard in de luchtvaartindustrie, hierdoor is Plantronics sinds 1962 de exclusieve leverancier van headsets binnen de Amerikaanse Federal Aviation Agency (FAA).
Steeds ontwikkelde Plantronics nieuwe innovaties om de techniek en het design verder te optimaliseren met als doel een steeds lichtere hoofdtelefoon met een hoger draagcomfort en maximale geluidsprestaties van zowel de oorschelpen als de microfoon. In 1962 werd in samenwerking met ruimtevaartorganisatie NASA een hoofdtelefoon ontwikkeld voor gebruik in het ruimtepak. De historische woorden van Neil Armstrong vanaf de maan zijn gesproken via een Plantronics headset.
In de jaren die volgden, gingen de ontwikkelingen hard. In de jaren ’70 kwam de eerste StarSet. Een revolutionaire headset met een in-ear speaker, een kleine microfoon vlakbij de mond en een centrale behuizing voor alle techniek. In de jaren ’80 breidde Plantronics zijn productportfolio uit naar draadloze headsets voor kantooromgevingen. In eerste instantie via infrarood-technologie en later ook via Bluetooth.
Sinds maart 2018 werken Plantronics en Polycom (bekend van teleconferencing) nauw met elkaar samen en in 2019 fuseerden beide bedrijven onder de nieuwe naam Poly. Samen hebben ze bijna 90 jaar ervaring met hoogwaardige communicatieproducten. Van headset tot hoofdtelefoon en van bureautelefoon tot volledige video- en teleconference oplossing.

Verschillende modellen Plantronics headsets

Nu we in deze tijd meer thuiswerken in plaats van op kantoor, is het belangrijk om goed te kunnen communiceren met uw collega’s of klanten. De headsets van Plantronics zijn comfortabel en gemakkelijk te bedienen, geschikt voor de werkplek thuis, voor gebruik in het callcenter, voor video conferencing en meer. Het is belangrijk dat u en uw gesprekspartner geen last hebben van achtergrond lawaai tijdens een gesprek. Kies voor een microfoon met noise cancelling en een over-ear headset en u kunt langer gefocust blijven wanneer u geen last heeft van omgevingsgeluid.

Het Plantronics assortiment bestaat uit:

  • Bedrade headsets
  • Draadloze headsets
  • Draadloze headsets bluetooth
  • Speakerphones

Plantronics headsets met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u al uw Plantronics artikelen met korting. Heeft u meerdere headsets nodig voor uw medewerkers? Door onze staffelprijzen profiteert u bij een bestelling van meerdere headsets van extra lage prijzen.