Jabra

Jabra, wereldwijd merk met een grote passie voor geluid

Jabra headsets kopen

Bent u opzoek naar een Jabra headset, speakerphone of conferencecam? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van het toonaangevende merk Jabra zoals de Jabra PanaCast conferencecam, Jabra Evolve headset met microfoon en Jabra Speak speakerphone. Het gehele Jabra assortiment is voordelig bij ons te bestellen en daarnaast is de levertijd razendsnel.

Jabra 150 jaar geluid

Jabra is onderdeel van de GN-groep, de GN-groep is al meer dan 150 jaar bezig met geluid. Het bedrijf heeft als eerste telegraafkabels gelegd tussen Europa en Azië, daarnaast heeft het bedrijf ook als eerste UNC-microfoons (Ultra-Noice-Cancelling) geproduceerd. Dankzij al deze ervaringen en constante ontwikkeling is Jabra expert geworden op het gebied van geluid en een toonaangevend topmerk geworden.

Jabra heeft een lange expertise op het gebied van geluidstechnologie voor consumenten, professionals en medisch gebruik. Jabra streeft ernaar om met de Jabra headsets en andere producten het beste geluid te leveren en storende geluiden weg te filteren. Maar dat is nog niet alles, de Jabra producten zitten vol intuïtieve functies die bijdragen aan comfort en gebruikersgemak.

Breed assortiment Jabra producten

Wanneer u een headset, speakerphone of conferencecam wilt bestellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. DiscountOffice.nl heeft een omvangrijk aanbod Jabra producten dat scherp is geprijsd. Het gehele aanbod is eenvoudig online te bestellen. Hieronder vindt u een overzicht van het Jabra assortiment met daarbij een korte omschrijving.

Jabra headsets met microfoon

Jabra produceert de heatsets met microfoon om de productiviteit, concentratie en samenwerking te vergroten binnen een open kantoor omgeving of thuiswerkplek. Daarnaast werken de Jabra headsets uitstekend in combinatie met vele UC-platforms, omdat de headsets worden geïntegreerd en gecertificeerd voor verschillende platforms zoals Microsoft Teams en Skype for Business. Hieronder de verschillende soorten Jabra headsets die u kunt vinden in ons assortiment:

  • Jabra bedrade headsets
  • Jabra draadloze headsets DECT
  • Jabra draadloze headsets bluetooth

Jabra speakerphones

De Jabra Speak-serie is ontworpen om telefonische vergaderingen eenvoudig te maken dankzij intuïtieve interfaces, meerdere opties voor connectiviteit, waaronder Bluetooth, en een kristal helder geluidskwaliteit. De Jabra Speak is ideaal als speakerphone voor uw vergaderruimte of thuiswerkplek. Daarnaast is de Jabra speaker ook draagbaar en geschikt om mee te nemen, waar u ook naartoe gaat.

Jabra conferencecams

De Jabra serie-PanaCast is een toonaangevende conferencecam voor video conferencing. De PanaCast is gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams en Zoom. Gebruik de PanaCast in combinatie met Jabra Speak 750 voor een uitstekend geluid. Met de Jabra PanaCast kunt u eenvoudig video-vergaderen met het gehele team.

PanaCast 50

Ook kunt u de nieuwe PanaCast 50 vinden in het brede assortiment. Deze videobar is voorzien van 3 camera’s voor een 180° 4K gezichtsveld en 4 ingebouwde luidsprekers voor een kristalhelder geluid en uitstekende microfoons.

Top 5 Jabra producten

DiscountOffice.nl heet een lijst gemaakt van de meest populaire Jabra producten. Hieronder een top 5 van Jabra geluidsartikelen:

  1. Jabra Speak 510 MS USB Speakerphone Bluetooth
  2. Jabra Evolve 65 MS On-Ear
  3. Jabra Engage 65 Convertible Draadloze DECT Headset
  4. Jabra PanaCast 50 Videobar
  5. Jabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth Headset

Waarom een Jabra headset bij DiscountOffice.nl kopen?

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Jabra geluidsapparatuur zoals headsets, speakerphones en conferencecams. Daarnaast zijn alle Jabra producten zeer voordelig en eenvoudig online te bestellen. De levertijd is ook razendsnel. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd. Wanneer u meerdere stuks bestelt, dan kunt u nog meer korting ontvangen door een prijsopgave aan te vragen.