Alco

Alco kantoorartikelen

Alco: een compleet assortiment kantoor gebruiksartikelen

Alco is een echte familieonderneming en produceert en levert sinds 1906 metaalwaren en bureauproducten. In de afgelopen jaren heeft Alco het assortiment aanzienlijk uitgebreid en levert een compleet assortiment kantoorbenodigdheden, bureauaccessoires, sleutelkasten, geldkisten, bureaulampen en garderobe-accessoires. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment Alco artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw favoriete Alco artikelen en u heeft ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Bevestigen en verbinden

Op zoek naar pushpins? DiscountOffice.nl heeft diverse pushpins, punaises, markeerspelden en markeervlaggetjes van Alco in het assortiment. Verkrijgbaar in een variatie aan kleuren. Ook magneten, voor het eenvoudig bevestigingen van uw mededelingen, zijn uit voorraad leverbaar. Tevens is er een ruime keuze in paperclips voor het bij elkaar houden van uw papieren. Paperclips kunt u bestellen in diverse materiaaluitvoeringen: verzinkt, messing, geplastificeerd of plastic. Maar u heeft ook de keuze in diverse paperclip vormen: puntige vorm, gegolfde uitvoering, uilvorm, spiraalvorm, driehoekig of rond. Een alternatief voor de paperclips zijn de hoekclips in diverse kleuruitvoeringen of de papierklemmen in diverse formaten. Gebruik splitpennen voor het sluiten van monsterzakken en enveloppen of andere hobbymatige toepassingen. Op zoek naar elastieken voor het bij elkaar houden van stapels papier, post of pakketten? Alco heeft diverse elastiekjes, postelastieken en kruisband elastieken in het assortiment, die u voordelig kunt bestellen via DiscountOffice.nl.

Bureau-toebehoren

Alco heeft een ruime keuze in boekensteunen, bureau organizers, afvalbakken, pedaalemmers en voetensteunen en direct uit voorraad leverbaar. Uw contante geld veilig opbergen? Alco heeft diverse metalen geldkisten in diverse afmetingen en kleuren. Of heeft u te maken met veel sleutels? Dan is een diverse sleutelkastjes een efficiënte oplossing. DiscountOffice.nl levert voordelige sleutelkastjes in verschillende uitvoeringen. Als toebehoren zijn daarvoor ook sleutelringen en beschrijfbare sleutelhangers in diverse kleuren verkrijgbaar. Voordelig en online mee te bestellen bij DiscountOffice.nl.

Kantoorinrichting

Aan de hand van de Alco pictogrambordjes, vervaardigd van hoogwaardig mat geborsteld rvs met zwarte opdruk, kunt u laten zien wat welke ruimte is of wat niet toegestaan is. Verder biedt Alco voor het inrichten van uw kantoor LED plafondlampen en een ruim assortiment aan kapstokken. Ook deurstoppers vindt u in het assortiment. Wilt u een bureaulamp bestellen? Alco heeft een ruime collectie Halogeen-, LED- en spaarlampverlichting, die u eenvoudig online kunt kopen via DiscountOffice.nl. Ook bureaulampen inclusief een loep zijn verkrijgbaar. Informeer bij de afdeling klantenservice naar de levertijden.