Aristo

Aristo kantoorartikelen

Aristo: de uitvinder van de Geodriehoek!

Iedereen kent van school nog de Geodriehoek. Het is een niet meer weg te denken tekengereedschap dat in 1964 door Aristo is ontwikkeld en geregistreerd als merknaam. Dat wil zeggen dat alleen de Aristo-Geodriehoek® Geodriehoek genoemd mag worden en het voldoet tevens aan alle eisen van ÖNORM A2134. Het is vastgesteld als het standaard tekenmateriaal voor leerlingen en studenten alsook voor professioneel gebruik. De laatste jaren heeft Aristo zich verder ontwikkeld als de specialist op het gebied van teken- en meetgereedschap. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de Aristo artikelen die u nodig heeft. Of u nu iets nodig heeft voor thuis, op het werk of op school: Aristo heeft het in het assortiment!

Ruim assortiment tekenpennen en tekenpotloden

Zoekt u een tekenpen voor het nauwkeurig schrijven of tekenen met of zonder liniaal of sjabloon? Aristo heeft een ruime keuze inktpennen en pigmentliners voorzien van lichtechte en watervaste gepigmenteerde zwarte inkt in verschillende lijndiktes. Bent u ook op zoek naar andere kleuren tekeninkt zoals geel, groen, blauw of rood? Bij DiscountOffice.nl bestelt u ook flesjes Aristo gekleurde tekeninkt eenvoudig mee.

Daarnaast bent u bij DiscountOffice.nl ook aan het juiste adres voor Aristo vulpotloden en potloodstiftjes in diverse hardheden en lijndiktes. Naast de standaard HB-vulling vindt u in het uitgebreide assortiment vulpotlood vullingen met een dikte van B, F en H.

Meten is weten

Een geodriehoek is meer dan alleen een liniaal. Het is een handig hulpmiddel dat ondersteunt bij vraagstukken over hoeken en afstanden. Aristo levert diverse soorten geodriehoeken: met facet, zonder facet, met greep, zonder greep, uitgevoerd in plexiglas of extreem buigzaam, transparant of in kleur. De perfecte aanvulling op de geodriehoek is de liniaal of tekendriehoek in 45◦ of 60◦/30◦. Bestel de Aristo geodriehoek die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook diverse Aristo tekenhaken, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

En bent u op zoek naar teken- en lettersjablonen? Bij DiscountOffice.nl vindt u naast één van de meeste verkochte electrotechniek sjablonen ook veel verschillende andere sjablonen. Of het nu gaat om een Konika sjabloon, parabool sjabloon, ellips sjabloon, afrondingssjabloon, metaalbewerking sjabloon, architecten sjabloon, meubel sjabloon, axonograph sjabloon, standardgraph dimetric sjabloon, kompasroos of burmesterset? Welk sjabloon u ook nodig heeft u vindt het zeker bij Aristo! Het complete assortiment Aristo sjablonen koopt u snel en voordelig uit voorraad via DiscountOffice.nl.

Aanvullende gebruiksartikelen uit voorraad leverbaar

Bij DiscountOffice.nl zijn diverse Aristo concepthouders op voorraad die ervoor zorgen dat uw documenten niet wegglijden en tevens als schrijftafel te gebruiken zijn.

Wilt u een Aristo Tekenbord College A3 Economy bestellen? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze Aristo tekenborden, tekenplaten en snijmatten. Aristo schoolpasser kopen?

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment Aristo kantoor gebruiksartikelen zoals schoolpassers, snelverstelpassers, schoolbordpassers, gummen, gumstiften en puntenslijpers.