Atmosphere

 

Italiaans design van Atmosphere

Atmosphere heeft een ruime collectie stijlvolle en tijdloze globes die ontworpen en geproduceerd worden in Italië. Afgelopen jaren zijn er veel wereldbollen in de meest uiteenlopende designs door heel Europa verkocht. De Basic en Classic globes zijn klassiek vormgegeven met de nostalgische uitstraling van weleer. De Design globes zijn een combinatie van functionaliteit en een verfijnd design en passen in elk interieur. De globes bieden een ultieme kijkervaring: ze hebben elk een eigen design en een gevarieerd kaartbeeld. Het is de enige manier om de wereld goed te kunnen zien. DiscountOffice.nl levert een ruime collectie Atmosphere globes, direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u online eenvoudig en voordelig uw favoriete Atmosphere globe.

Ontdek de wereld met Atmosphere

Met een globe van Atmosphere bekijkt u de wereld van dichtbij. Een bolvormige aarde is de enige goede vorm om de echte geografische verhoudingen tussen verschillende continenten, landen en regio’s weer te geven. Op een platte wereldkaart is dit niet mogelijk. Een wereldbol wordt vooral gebruikt als hulpmiddel in het onderwijs. Maar het is zeker ook een geweldig design object, zowel op kantoor als thuis. Een Atmosphere aardbol past in elk interieur. DiscountOffice.nl biedt Atmosphere globes in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Atmospere levert globes in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Globes in verschillende uitvoeringen

U kunt kiezen uit verschillende formaten zoals een wereldbol met een diameter van 25 cm of 30 cm. Daarnaast biedt Atmosphere wereldbollen in diverse talen: Nederlandstalig, Franstalig of Engelstalig? U vindt zeker een globe in de juiste taal via DiscountOffice.nl.

Daarnaast kunt u nog kiezen voor een weredbol met of zonder verlichting. U kunt ook globes bestellen waarbij het fysisch kaartbeeld verandert in een politiek kaartbeeld wanneer de verlichting aangezet wordt.

DiscountOffice.nl levert wereldbollen in diverse materialen. Wilt u een globe met een nostalgische uitstraling bestellen? Kies dan voor een globe met een eikenhouten of walnoten voet van Atmosphere die perfect passen in een klassiek interieur. Gaat uw voorkeur uit naar een design globe, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen moderne ontwerpen die passen in een modern interieur.