Biodore

Biodore horeca disposables

Biodore horeca disposables bestellen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpservies? DiscountOffice.nl biedt het complete Biodore assortiment: duurzame horeca disposables en maaltijd verpakkingen gemaakt van natuurlijke duurzame materialen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de horeca disposables die u nodig heeft. De duurzame disposables zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Historie Depa Biodore

Depa Biodore is onderdeel van Paardekooper, dit Nederlandse familiebedrijf is al sinds 1919 actief in de (inter)nationale verpakkingsmarkt en richt zich op duurzame verpakkingsoplossingen. Sinds januari 2020 hebben ze het nieuwe productmerk Depa Biodore gelanceerd met disposables die liefde voor de natuur gemaakt zijn inspelend op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke disposables. Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt.
Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Ruim assortiment Biodore disposables

Het assortiment van Biodore bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Het complete assortiment bestaat uit duurzame horeca en catering disposables, zoals rietjes, prikkers, bestek, bootjes, bakjes, kommetjes, borden en bekers. Daarnaast levert Biodore ook verschillende duurzame maaltijdverpakkingen, zoals cateringdozen, maaltijdtrays en draagtassen voor het bezorgen of afhalen van maaltijden.
Stuk voor stuk gemaakt van materialen uit een onuitputbare bron. De producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en tonen de veelzijdigheid en schoonheid van de natuur. De natuurlijke patronen, zoals de nerven van het palmblad, maken van elke verpakking een uniek product en zorgen voor een levendige presentatie. Uiteraard voldoen alle materialen aan de voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid.

Biodore horeca disposables met extra korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle horeca disposables die u nodig heeft. Speciaal voor afnemers in de horeca, catering en grote bedrijven biedt DiscountOffice.nl extra staffelkortingen. Bij een bestelling van meerdere stuks kunt u flink besparen op de inkoop van uw catering en horeca benodigdheden.