Bravilor

Bravilor cateringartikelen

Bravilor Bonamat koffiezetapparaat bestellen

Bij DiscountOffice.nl vindt u het complete focus-assortiment van Bravilor voor lekkere koffie of thee op het werk! Het assortiment bestaat onder andere uit koffiezetapparaten, koffieautomaten, heetwater apparatuur, thermoskannen en andere toebehoren. U bestelt het Bravilor assortiment via DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig online. De meeste Bravilor artikelen worden snel geleverd en zijn uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling dan heeft u vaak uw pakket de volgende werkdag al in huis.

Authentiek vakmanschap sinds 1948

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 70 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn de belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen aan het succes. Bravilor Bonamat is in 1948 in Amsterdam opgericht door de heer A.J.M. Verheijen. Hij begon als groothandelaar en leverde koffiemachines aan hotels en ziekenhuizen. Na elf jaar startten zijn zoons met de productie van filterkoffiemachines voor de professionele markt. Deze machines waren het begin van het succes van Bravilor Bonamat en hebben ervoor gezorgd dat Bravilor vandaag de dag Europees marktleider is op het gebied van filterkoffiemachines.
Ruim 450 betrokken medewerkers werken wereldwijd samen aan de core business: het ontwikkelen, produceren en vermarkten van professionele drankbereidingssystemen zoals koffiemachines, espressomachines en heetwaterdispensers. Met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 100 landen staat Bravilor Bonamat internationaal bekend als een van dé merken voor filterkoffiemachines en volautomatische koffiemachines.

Ruim aanbod Bravilor artikelen

U bestelt alle professionele Bravilor apparatuur via DiscountOffice.nl met korting.

Hieronder vindt u een overzicht van de populairste Bravilor artikelen:

  • Snelfilter Koffiezetapparaat Bravilor Mondo
  • Koffiefilter Bravilor 245mm
  • Koffiekan Bravilor Glas Snelfilter
  • Koffiezetapparaat Bravilor Novo
  • Thermoskan Bravilor dubbelwandig 1,5 liter RVS-zwart

Topkwaliteit Bravilor apparatuur

Voor alle apparatuur van Bravilor Bonamat wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bravilor koffiemachines zijn betrouwbaar, kennen een laag energieverbruik- en hebben een lange levenscyclus. Alle machines worden uitvoerig getest voordat zij de fabriek verlaten. Bestel via DiscountOffice.nl een Bravilor koffiezetapparaat en u geniet elke dag van een heerlijke kop koffie.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces. Daarnaast zijn onze staffelprijzen ook een goede reden om via DiscountOffice.nl te bestellen. U ontvangt vaak extra korting bij een afname van meerdere stuks. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van uw cateringartikelen.