Brother

Brother hardware en printer supplies

Brother cartridges bestellen

Heeft u cartridges nodig voor uw Brother pinter of etiketten voor uw Brother labelprinter? Bij DiscountOffice.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment Brother printers, labelprinters, print supplies en andere accessoires die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste Brother artikelen zijn bij DiscountOffice.nl uit voorraad leverbaar met de hoogste korting.
Brother staat bekend om een continue aanbod van nieuwe innovatieve producten en oplossingen, waarmee u efficiënter kunt werken, tijd en geld kunt besparen. Binnen het ruime aanbod vindt u snel de juiste Brother artikelen door gebruik te maken van de selectiemogelijkheden, zo kunt u onder meer selecteren op type en model. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje vaak de volgende werkdag al.

Brother al meer dan 100 jaar

Brother is een wereldwijde producent van print-, scan- en labeloplossingen voor bedrijven en consumenten. Brother heeft als motto "At your side", dat staat voor persoonlijk contact, klantvriendelijke service en uitstekende technische support. Meer dan 100 jaar geleden werd Brother opgericht in Nagoya, Japan, en heeft een rijke historie in Europa. De eerste Europese basis van het bedrijf werd in 1958 gevestigd in Ierland, in een tijd waarin Brother alles maakte van naaimachines tot motorfietsen. Al in 1961 bracht Brother de eerste schrijfmachines op de markt.
Na de overname van de naaimachinefabriek Jones in 1968 werd Manchester uiteindelijk de Europese thuisbasis van Brother. De fabriek werd al snel omgebouwd voor de productie van breimachines en schrijfmachines. Tot 2012 werden de schrijfmachines geproduceerd in de fabriek in Ruabon, Wales. Nu is op deze locatie een zeer geavanceerd recycling centrum van Brother gevestigd.
In de meer dan 50 jaar die Brother actief is in Europa zijn er verschillende belangrijke innovaties geïntroduceerd, variërend van de eerste snelle dot-matrixprinter ter wereld in 1971 tot de kleinste mobiele printer in 2004. Inmiddels is Brother gevestigd in meer dan 20 Europese landen en richt zich nu vooral op de productie van professionele kantoormachines en oplossingen voor de zakelijke markt.

Ruime keuze Brother artikelen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u al uw Brother artikelen online tegen scherpe prijzen, het assortiment bestaat uit zakelijke apparatuur zoals inkjet printers, laserprinters, labelprinters en scanners voor zowel zakelijk gebruik als voor thuisgebruik of op uw thuiskantoor. Ook alle Brother supplies en toebehoren bestelt u voordelig via DiscountOffice.nl, zoals inkjet cartridges kleur en zwart, laser toner kleur en zwart, lettertape, labels en labelprint etiketten. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u veel voordeliger uit.