Dahle

Dahle kantoormachines

Dahle voor alle dagelijkse werkzaamheden op kantoor

Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet aanbod Dahle artikelen die u ondersteunen bij alle kantoorwerkzaamheden. Het assortiment bestaat onder meer uit papierversnipperaars, papiersnijders, snijapparaten, elektrische puntenslijpers en scharen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. U betaalt veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.

Van potloodslijper tot papiervernietiger

In 1930 is Dahle begonnen met de productie van potloodslijpers in Duitsland. Tegenwoordig is Dahle de grootste potloodslijper-producent ter wereld. Op het gebied van papiervernietigers en snijmachines is Dahle marktleider in Europa. Van begin af aan staat Dahle voor grote innovatiekracht. Met krachtige producten en een hoge kwaliteitsstandaard vergemakkelijkt Dahle uw arbeidsprocessen. Dahle ontwikkelt steeds nieuwe technologieën die helpen om Dahle producten nog nauwkeuriger en veiliger te maken, met altijd de mens in het middelpunt. Traditioneel krachtig, hoogwaardig en met een lange levensduur: Dahle! Dahle is onderdeel van de Emco Group, sinds 2012 is ook het merk Novus hier onderdeel van.

German Engineering by Dahle

Het Dahle kwaliteitskenmerk 'German Engineering' heeft internationaal een uitstekende naam en staat garant voor de hoge eisen die Dahle aan de producten stelt. Maximale kwaliteit, uitgekiende functionaliteit en hoogwaardig design. Producten van Dahle vergemakkelijken uw kantoorwerk: elke dag opnieuw! Dahle producten bieden een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dahle is overtuigd van de kwaliteit van de machines, zo biedt Dahle 5 jaar garantie op alle professionele snijmachines en maar liefst 35 jaar garantie op de snijwalsen van de papierversnipperaars.

Uitgebreid assortiment Dahle kantoorartikelen

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze Dahle artikelen voor professioneel gebruik, voor op kantoor of voor hobby doeleinden. Een greep uit de verschillende machines:

Dahle snijmachine

Het merk Dahle staat al jarenlang voor exact snijden. Het assortiment snijmachines bestaat uit rolsnijmachines, bordscharen, stapelsnijders en snijmachine onderdelen. Bekende modellen zijn onder meer de Rolsnijmachine A4 Dahle 507, de Rolsnijmachine A3 Dahle 508. de Snijmachine Dahle A4 502 en de Snijmachine A4 Dahle 533 Bordschaar.

Dahle papiervernietiger

Dahle papierversnipperaars bieden een hoge veiligheid voor een goed gevoel. Duurzame en betrouwbare papierversnipperaars voor het veilig vernietigen van vertrouwelijke documenten. DiscountOffice.nl levert Dahle papiervernietigers voor elke situatie, van thuiskantoor tot grote bedrijven.

Elektrische puntenslijper

Gebruik Dahle elektrische puntenslijpers voor een optimaal slijpresultaat en maximaal comfort. Naast elektrische puntenslijpers kunt u bij DiscountOffice.nl uiteraard ook de handmatige puntenslijpers van Dahle bestellen, waar het allemaal mee begonnen is.