Derwent

Derwent sinds 1832

The Cumberland Pencil Company werd opgericht in 1916 en het eerste Derwent-kleurpotlood werd geïntroduceerd in 1938. Bij Derwent staat kwaliteit, vakmanschap en innovatie hoog in het vandaal. Derwent blijft ontwikkelen en verbeteren van niet alleen de traditionele potloden, maar ook het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten die generaties kunstenaars en hobbyisten dienen.

Ruim Derwent assortiment

Het complete assortiment van Derwent bestaat uit schetspotloden, grafietpotloden, vulpotloden, kleurpotloden en aquarel potloden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren verpakt in zak, blik of op blister van 12 tot 30 stuks. De wateroplosbare kleurpotloden kunnen droog gebruikt worden of voeg water toe voor een aquareleffect. Bestel uw Derwent potloden, schildersbenodigdheden en potlood accessoires op Discountoffice.nl tegen scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar.

Derwent schildersbenodigheden

Derwent schildersbenodigheden kopen? Op Discountoffice.nl bestelt u uw Derwent acrylverf, olieverf en oliepastels eenvoudig online. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en verpakkingen.

Geschenkset

Op zoek naar een Derwent potloden set? De geschenkverpakking in houten kist van Derwent Academy is perfect voor elke beginnende artiest. De set bestaat uit Academy potloden: schets-, kleur- en aquarel potloden en compleet met accessoires. Perfect om mee te tekenen en te kleuren. Ideaal om cadeau te geven aan de hobbyist. Bij DiscountOffice.nl bestelt u de Derwent Academy houten geschenkverpakking gemakkelijk en voordelig online. Bovendien uit voorraad leverbaar, dus een korte levertijd.

Grafietpotloden, kleurpotloden of verfpotloden bestellen

Derwent grafietpotloden, kleurpotloden en verfpotloden voor kinderen nodig? Lakeland is de klassieke serie van potloden voor kinderen, 80 jaar geleden voor het eerst gemaakt. U kunt kiezen uit Grafiet-, Kleur- of Verfpotloden. DiscountOffice.nl biedt Derwent potloden in verschillende formaten van dikke jumbo potloden voor kleine handen tot ultra-dunne potloden voor oudere kinderen. De stift is zeer sterk en breekt niet snel, wat handig is in het geval van gebruik door kinderen. De zachte kleurpotloden zijn ideaal voor het mengen en schakeren van kleuren.

Vulpotloden

De Derwent vulpotloden zijn perfect voor het tekenen van dunne en precieze lijnen. De vulpotloden hebben een volledig premium metalen behuizing, perfect voor behoud van grip en balans tijdens het maken van fijne lijnen.

Derwent grafietpotloden

De Derwent grafietpotloden zijn uitstekende geschikt van tekenen van fijne lijnen en schetsen en ideaal voor kunstenaars, illustrators en ontwerpers. Welke potloden u ook zoekt, bij DiscountOffice.nl koopt u ze eenvoudig online tegen scherpe prijzen.