Desq

DESQ kantoorartikelen

DESQ voor een goed gevoel op het werk

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod DESQ artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Het assortiment bestaat onder meer uit ergonomische artikelen, presentatiemiddelen, spatschermen, schrijfmappen en laptoptassen. Stuk voor stuk onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich goed voelen met en op hun werk. Door het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het fraaie design passen DESQ artikelen op elke werkplek. Of u nu op kantoor werkt of thuis werkt. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel snel uw favoriete DESQ artikel via DiscountOffice.nl en ervaar het zelf.

Innovatieve producten met onderscheidende merken

DESQ International is een dynamisch, servicegericht en betrouwbaar internationaal bedrijf binnen de kantoorartikelen branche, opgericht in 1987. Het familiebedrijf is gevestigd in Zeewolde en biedt onderscheidende merken met veelzijdige assortiment voor op het werk en in de vrije tijd. Desq International levert in de Benelux de volgende merken: DESQ, Dahle, Maul, Citizen, Skrebba en Helit.

Ruim assortiment DESQ kantoorartikelen

Het merendeel van het DESQ aanbod dat u kunt bestellen via DiscountOffice.nl bestaat uit ergonomische artikelen. Artikelen die ervoor zorgen dat u gezond blijft op uw werkplek, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. U vindt alles voor een complete ergonomische werkplek. Een goede ergonomische werkhouding is eenvoudige en snel te realiseren met de professionele oplossingen van DESQ. Betaalbare artikelen van een uitstekende kwaliteit.

U kunt binnen het ergonomische assortiment onder meer kiezen uit:

DESQ Monitorarmen

DESQ Monitorstandaarden

DESQ Laptopstandaarden

DESQ Voetensteunen

DESQ Rugsteunen

Het assortiment presentatiemiddelen bestaat uit:

DESQ Whiteboards

DESQ Glasborden

DESQ Magnetische Planborden

DESQ Planborden

Voor het veilig en handig vervoeren van uw benodigdheden biedt DESQ een veelzijdig aanbod conferentiemappen, aktetassen, laptoptassen en pilotenkoffers. Gemaakt van robuuste materialen en geschikt voor intensief gebruik.

DESQ artikelen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u uw DESQ artikelen online tegen scherpe prijzen.
Bestelt u namens een bedrijf of instelling en heeft u meerdere stuks nodig? Door onze staffelprijzen geldt, hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor bent u nog voordeliger uit!