Dymo

Dymo labelsystemen

Dymo etiketten voor een goede organisatie

DiscountOffice.nl biedt een compleet assortiment Dymo label-producten en accessoires, Label Maker label printers, lettertangen en alle bijbehorende labels en lettertapes. Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook diverse Dymo briefwegers en pakketwegers.
Dankzij de handige filterwoorden kiest u altijd snel en eenvoudig de juiste Dymo labels en labeltape die u nodig heeft voor uw labelprinter. U bestelt voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste Dymo artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.

Dymo: marktleider in etiketten

In 1958 is Dymo begonnen als een embossingbedrijf in Californië, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider in de etiketteringsindustrie. Dymo werd in 2005 overgenomen door Newell Brands, een Fortune 100-bedrijf, en heeft sindsdien de productlijnen uitgebreid met software voor contactbeheer en scanoplossingen voor visitekaartjes, post- en verzendweegschalen en online frankering.
Dymo gelooft dat er "een betere manier" moet zijn voor veel dingen die mensen dagelijks doen, en de Dymo producten bieden die betere manier. Dymo producten worden gebruikt op kantoor, in het magazijn, op de werkplek, thuis en zelfs op school. Met eenvoudige reliëfprinters en handmatige labelmakers tot industriële draagbare toestellen, geavanceerde software en onlinediensten zorgt DYMO ervoor dat uw werk gemakkelijker wordt en het resultaat altijd professioneel oogt. DYMO, onderdeel van een sterke portefeuille van bekende Newell Brands-merken, streeft ernaar om het dagelijkse werk eenvoudiger te maken door middel van innovatieve technologische oplossingen.

Duurzaam labelen met Dymo

Dymo zet zich in om elke dag duurzamer te worden. Dymo streeft ernaar om uw efficiëntie te maximaliseren terwijl u investeert in duurzaamheid. Efficiënt labelen dat wil zeggen probleemloos labelen oftewel één label per keer gebruiken. Met dit initiatief zet Dymo zich in om elke dag duurzamer te worden, met de producten en verpakkingen, maar ook door productie- en transportprocessen te verbeteren.

Uitgebreid assortiment Dymo etiketten en labeltape

Bij DiscountOffice.nl bestelt u het complete Dymo assortiment met hoge kortingen.
Voor het gemakkelijk printen van adres etiketten kiest u voor de Dymo LabelWriter labelprinters en de LabelWriter etiketten. Leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.
Voor het labelen van dossiers en mappen kiest u voor de Dymo Letratag Labelprinters en de bijbehorende Dymo labeltapes, te bestellen in verschillende breedtes, materialen en kleuren.
Voor industriële toepassingen kiest u voor de Dymo Rhino labelprinters en de hoogwaardige tapes van polyester of vinyl.

De meeste populaire Dymo artikelen zijn onder meer:

  • Dymo labeltape D1 45013
  • Labeltape Dymo Letratag 91201 plastic 12mm zwart op wit
  • Labelprinter Dymo Labelwriter 450
  • Labelprinter Dymo Letratag Lt-100h Abc
  • Etiket Dymo 99010 Labelprint Adreslabel
  • Labelprinter Dymo Labelmanager Lm160p
  • Briefweger Dymo M1