Esselte

Esselte, leverancier van kantoorartikelen en kantooroplossingen

Al meer dan 100 jaar ontwikkelt Esselte functionele, eigentijdse en effectieve kantoorproducten. In de jaren zeventig breidde Esselte wereldwijd uit op verschillende gebieden en werd het een belangrijk merk voor consumenten in diverse landen. Nadien concentreerde Esselte zich op haar kernvaardigheden: het leven van kantoormedewerkers over de hele wereld vereenvoudigen. Wat de toekomst ook brengt, kantoormedewerkers zullen altijd naar Esselte zoeken voor betrouwbare oplossingen die hen, simpel gezegd, helpen de klus te klaren. Esselte – From To Do… To Done.

Sinds de introductie van de iconische Zweedse Jopa ringband in 1926 werd Esselte één van Europa's meest betrouwbare merken voor ordners en vele andere organisatorische producten. Veel dingen zijn in de loop van de decennia veranderd, maar één ding zal altijd hetzelfde blijven: Esselte's toewijding aan betrouwbare kwaliteit met een grote waarde.

Met de introductie van het No.1 Power ordner mechaniek in 2010, legde Esselte - nogmaals - de lat hoog voor hoogwaardige archiveringsproducten in Europa: voor een probleemloos en langdurig gebruik in geweldige kleuren, one-of-a-kind kwaliteit.

Ruim aanbod Esselte kantoorartikelen

Al uw ordners, ringbanden, archiefdozen, offertemappen, sorteermappen, hangmappen, tijdschriftcassettes, showalbums, snelhechters, nietmachines, perforators, opbergdozen van Esselte koopt u gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Bent u op zoek naar betaalbare kantoorartikelen voor het opbergen en archiveren van documenten? Esselte biedt organisatorische oplossingen die u helpen om documenten, dossiers en rapporten netjes en overzichtelijk op te bergen en te bewaren. DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment aan brievenbakken, opbergdozen, tijdschriftcassettes van Esselte in verschillende kleuren en formaten. Uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen.

Heeft u ringbanden nodig? Bekijk het ruime assortiment aan Esselte ringbanden zoals de 4 rings A4 20mm, presentatie ringband 4 rings A4 25mm en Esselte Ringband A4 Vivida Pp 4 rings  in rood, blauw wit, zwart, geel, groen op DiscountOffice.nl. De Esselte ordners, sorteermappen, offertemappen, handmappen zijn van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik en handig opbergen van documenten. Bestel via DiscountOffice.nl ook direct de ordner toebehoren mee, zoals ordnerruggen, scheidingsbladen en showtassen. Door alles bij één leverancier te bestellen kunt u veel besparen op de inkoop van uw kantoorartikelen.

Esselte voor presentatie en organisatie

Esselte heeft een sterk aanbod presentatiemappen, opbergmappen, documentboxen, projectmappen en klemborden die het presenteren en organiseren van documenten makkelijker en efficiënter maken. U kunt kiezen uit de kleuren wit, blauw, zwart, groen, roze, rood, geel, oranje en verkrijgbaar in verschillende formaten. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u online eenvoudig de Esselte kantoorbenodigdheden die het beste passen bij uw behoeften.

Voordelige bureau accessoires bestellen

Bureau accessoires van Esselte nodig? Onmisbare accessoires op uw bureau zoals de nietmachine en perforatoren, ladenblokken van Esselte koopt u snel en voordelig bij DiscountOffice.nl.