Fellowes

Fellowes kantoorartikelen bestellen

Fellowes voor elke werkplek

Of het nu gaat om de werkplek op kantoor of thuis, Fellowes wil mensen helpen op hun best te zijn: productiever, efficiënter, gezonder en gelukkiger. Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en voordelig een zeer compleet assortiment Fellowes kantoorartikelen. Veel van de producten zijn op voorraad, dus vandaag besteld is snel geleverd.

Een vierde generatie familiebedrijf

Wat meer dan 100 jaar geleden begon met een archiefdoos, is uitgegroeid tot een globaal bedrijf met meerdere merken onder de paraplu van Fellowes Brands: Fellowes, Bankers Box en Aeramax. Gebaseerd op een cultuur van continue verbetering, streeft Fellowes ernaar de beste kwaliteit te leveren in alle producten die ze maken. Of het nu gaat om papierversnipperaars of ergonomische laptopstandaards. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Fellowes aan het roer en is de identiteit van het bedrijf onveranderd. Kernwaarden als kwaliteit, familie en innovatie staan centraal en is waar Fellowes Brands zich in onderscheid. Dat is het Fellowes Effect.

Compleet assortiment Fellowes kantoormachines

Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze in Fellowes kantoorartikelen. Sinds de invoering van de AVG is het vernietigen van papieren data nog belangrijker. Fellowes heeft een ruim assortiment papierversnipperaars, zoals de Powershred® 73 Ci papierversnipperaar of de nieuwe LX-serie papiervernietiger, die u documenten veilig vernietigen. Maar ook voor lamineerapparaten met een professionele afwerking van uw documenten bent u bij Fellowes aan het juiste adres. Maak de beste indruk in combinatie met de Fellowes lamineerhoezen zoals de A4 80 micron lamineerhoezen. Bestel ze nu bij DiscountOffice.nl, uit voorraad leverbaar. DiscountOffice.nl heeft ook een ruime keuze Fellowes inbindmachines en heeft u de keus uit inbinden met plastic bindruggen, metalen bindruggen of thermisch inbinden. Kies bijvoorbeeld voor de Quasar of Galaxy inbindmachines.

Ergonomische oplossingen voor de (thuis)werkplek

Fellowes is een wereldleider op het gebied van gezonde werkplek oplossingen. De producten helpen om klachten te verminderen die ontstaan bij langdurig zitten in een verkeerde houding. Fellowes helpt deze klachten te voorkomen, zodat u productiever kunt zijn en in een goede houding kan werken. Of het nu gaat om hulpmiddelen als een laptop standaard zoals de I-Spire series™ of monitorstandaard die de spanning op uw nek en schouders verminderen. Of een Lotus™ werkstation, waarmee u moeiteloos uw normale bureau omtovert tot een zit-sta bureau en u zo moeiteloos wat extra beweging toevoegt aan uw werkdag. Koop het nu bij DiscountOffice.nl en ervaar de voordelen van het ergonomisch werken zelf.

Opbergen en archiveren

Fellowes levert al meer dan 100 jaar oplossingen om uw documenten te organiseren en archiveren, onder de merknaam BANKERS BOX®. Meer informatie over BANKERS BOX® en Loeff´s Patent kunt u vinden op de BANKERS BOX pagina.