Herma

Herma etiketten

Herma - Het merk voor etiketten en etiketteermachines

Wilt u Herma etiketten bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod Herma etiketten dat u online tegen scherpe prijzen kunt bestellen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit adres etiketten, premium etiketten, ronde etiketten, weerbestendige etiketten, gekleurde etiketten, verwijderbare etiketten en nog veel meer.
Etiketten geschikt voor kantoor en office management, voor productie, logistiek en verkoop, etiketten met specifieke eigenschappen voor gebruik in veeleisende omgevingen, etiketten om te beschrijven en om te markeren. Voor de laserprinter, inkjetprinter en copier.
Alle Herma etiketten die zoekt bestelt u met hoge kortingen via DiscountOffice.nl. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. De etiketten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Heeft u met spoed Herma etiketten nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl! Plaats vandaag nog uw bestelling en de etiketten heeft u meestal de volgende werkdag al in huis.

Herma sinds 1906

In 1906 begint Heinrich Hermann samen met 2 medewerkers een eigen drukkerijtje en ruikt grote kansen op het gebied van de fabricage van voorgedrukte etiketten en productlabels. Immers: het destijds snel groeiende aanbod van industrieel geproduceerde artikelen vereiste nieuwe middelen om ze te prijzen en etiketteren.
In 1965 ontstaat het merk HERMA, officieel heet het bedrijf nog steeds Heinrich Hermann Papierwarenfabrik, maar klanten spreken steeds vaker over HERMA. In 1968 wordt de eerste etiketteermachine geïntroduceerd.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa's toonaangevende fabrikanten van zelfklevende technologie met meer dan 1100 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 380 miljoen. Herma inspireert al meer dan 115 jaar hun klanten met kwaliteit Made in Germany, met een consistente knowhow-keten vanaf de fabricage van de zelfklevende materialen via zelfklevende etiketten tot aan etiketteermachines toe.

Compleet assortiment Herma etiketten

DiscountOffice.nl levert een compleet assortiment Herma etiketten. Zoals een ruim aanbod zelfklevende permanent hechtende etiketten, adres etiketten, gekleurde etiketten en folie etiketten. Perfect voor alle laser- en inkjetprinters, kopieerapparaten, kleurenlaserprinters en kleurenkopieerapparaten. Gegarandeerd storingvrije loop en geschikt voor high-speed dankzij extra sterke speciale materiaalsamenstelling, top-vlakligging en een veiligheidsrand rondom.
U kunt kiezen uit verschillende formaten etiketten op A4 vellen. Bent u op zoek naar Herma etiketten 24 per vel? Of 66 per vel, 14 per vel, 21 per vel? U vindt elk gewenst formaat online via DiscountOffice.nl.
Ook Herma verwijderbare of non permanente etiketten, weerbestendige etiketten en ronde etiketten vindt u in het assortiment bij DiscountOffice.nl.

Herma etiketten software

Voor het opmaken en printen van uw Herma etiketten vindt u op de website van Herma de Online Etikettenassistant en gratis software voor sjablonen voor ordneretiketten, adresetiketten, verzendetiketten en meer.