Kangaro

Kangaro kantoorartikelen

Kangaro kantoorartikelen kopen?

Het merk Kangaro omvat een gevarieerd aanbod aan bureau- en kantoorartikelen, altijd scherp geprijsd. Voor elke taak op kantoor levert DiscountOffice.nl de ideale Kangaro kantoorartikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Of u nu wilt archiveren, opruimen, noteren, schrijven of knutselen, binnen het uitgebreide Kangaro assortiment vindt u zeker de artikelen die u zoekt. De meeste Kangaro artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Archiveren en opruimen

Stapels papierwerk en kasten vol met archieven? Berg uw papieren overzichtelijk op in een Kangaro ordner of ringband, verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. Toebehoren daarbij zijn de Kangaro tabbladen en ringbandinterieur als gelinieerd, geruit of tekenpapier. Ook verkrijgbaar is zuurvrij foto interieur met pergamijn tussenbladen om foto’s op te plakken en goed en veilig te bewaren. Overzichtelijkheid aanbrengen kan door het gebruik van Kangaro tabbladen, vervaardigd van milieubesparend polypropyleen (PP) van 120 Mµ of gemaakt van gerecycled karton in diverse diktes. Of door het gebruik van scheidingsstroken. Scheidingsstroken bestellen? U bestelt eenvoudig de Kangaro scheidingsstroken die u zoek online via DiscountOffice.nl. Papieren opbergen kan ook in Kangaro showtassen, uitgevoerd in een stevige kwaliteit PP en copysafe. DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment Kangaro showtassen met korting. Maar u kunt uw documenten ook overzichtelijk opruimen in documentenmappen, elastomappen, hechtmappen, klemmappen, sorteermappen of vouwmappen. Het complete assortiment Kangaro mappen bestelt u tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.

Archiveringsmiddelen

Kangaro heeft een ruime keuze in archiveringsmiddelen om papierwerk of archief in op te bergen. Bestel online de archiefdozen, opbergboxen, rugklemmen, snelhechtstrips, snelhechters, tabkaarten, systeemkaarten, l-mappen of u-mappen via DiscountOffice.nl en u kunt gelijk beginnen met opruimen.

Nietmachines en toebehoren

Kangaro biedt een uitgebreid assortiment aan nietmachines en perforators in 1-, 2- of 4-gaats in diverse kleuren. Ook levert Kangaro blokhechters voor professionele taken van meer dan 100 pagina’s.

Papierwaren

Op zoek naar schrijfblokken, collegeblokken, kladblokken, millimeterblokken en ringbandinterieur in lijn, ruit of blanco uitvoering? Dan bent u bij Kangaro aan het juiste adres. Tevens biedt het assortiment van Kangaro diverse formaten tekenblokken en dummyboeken maar ook pakken gekleurd A4 papier 160 grams.

Bureau-toebehoren

Kangaro biedt een breed assortiment bureau-toebehoren als elastiek, touw, bureauleggers, drinkbekers, bordkrijt, powerbanks, USB-sticks, agenda’s, etiketten, kassa-, tel- en duplorollen, maar ook vloermatten en bureaustoelen.

Kantoor gebruiksartikelen

Kangaro biedt een ruime keuze in gebruiksartikelen als geodriehoeken, elastieken, gummen, kaftplastic en inpakpapier, rekbare boekenkaften, linialen, paperclips, passers, scharen en snijmessen.

Kangaro hobbymaterialen

Voor hobbymaterialen van Kangaro bent u ook bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Zo is er knutselpapier, fotoplakboeken, foamtape, vouwblaadjes, schildersbenodigdheden, tekendozen, sjablonen, penetuis, stiften en markers direct uit voorraad leverbaar.