Maul

Maul kantoorartikelen

Maul kantoorartikelen bestellen

DiscountOffice.nl levert een compleet assortiment Maul kantoorartikelen tegen scherpe prijzen. Het oorspronkelijke Duitse merk Maul levert zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten zoals brief- en pakketwegers, briefopeners en liaspennen. Maar ook voor bureau accessoires, zoals bureaulampen en voetensteunen kunt u bij DiscountOffice.nl terecht. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste Maul artikelen. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces. De meeste Maul artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Zijn de Maul artikelen op voorraad dan geldt meestal een levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Al meer dan 100 jaar ideeën voor het kantoor

In 1912 vestigde Jacob Maul als 45 jarige gereedschapsmaker zich met veel ideeën in een watermolen in Bad König en vervaardigde daar met een klein team metalen kantoorapparatuur. Het assortiment omvatte notitiehaakjes, pennenveren, inktoplossers, briefopeners en boekensteunen. Later werd het assortiment uitgebreid met postzegelhouders, briefklemmen, schrijfplaten, kaarthouders en schrijfgereedschap.
In de jaren 70 werd begonnen met de productie van kunststof. Het assortiment bestond voornamelijk uit briefweegschalen, archiefsystemen en telefoonzwenkarmen en concepthouders. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen met hoogwaardige functionele artikelen van een modern design.
In 2001 werd Hebel overgenomen waardoor veel innovaties op het gebied van presentatie en moderatie ontstonden. Maul heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een complete leverancier op het gebied van kantoorverlichting.

Ruim assortiment Maul artikelen

De eerste klas kwaliteitsproducten van Maul zijn onderverdeeld in verschillende productreeksen: verlichting, visuele communicatie, werkplek accessoires en kantoorartikelen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle Maul artikelen met hoge kortingen.

Een greep uit ons Maul assortiment:

  • Maul whitebord accessoires: zoals magneten, magneetband en presentatiekaarten
  • Maul presentatiemiddelen: prikborden, whiteboards, flipovers, klemlijsten en wandlijsten
  • Maul bureaulampen: Led bureaulampen, loeplampen, spaarlamp bureaulampen en vloerlampen
  • Maul weegschalen: briefwegers, postweegschalen en pakketwegers
  • Maul kantoorartikelen: klemborden, papierklemmen, boekensteunen, geldkistjes en pennenbakjes

DiscountOffice.nl uw totaalleverancier

Bestel al uw Maul kantoorartikelen via DiscountOffice.nl en u kunt flink besparen op uw inkoop. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u tijd en geld. Voor veel artikelen hanteren wij staffelprijzen, waardoor u bij een bestelling van meerdere aantallen nog minder betaalt.