Nilfisk

Nilfisk hygiëne artikelen

Nilfisk schoonmaakmachines bestellen

Voor professionele schoonmaakmachines van Nilfisk bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U bestelt gemakkelijk en voordelig online topkwaliteit Nilfisk schoonmaakmachines voor op kantoor, in de werkplaats, in het magazijn, in de winkel, op school of thuis. Voor elke klus vindt u bij Nilfisk de juiste reinigingsoplossing. U kunt kiezen uit schoonmaakmachines, stofzuigers, waterstofzuigers, stofzuigerzakken en stofzuiger onderdelen.
De meeste Nilfisk artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog via DiscountOffice.nl uw favoriete Nilfisk artikelen en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al geleverd.

Nilfisk sinds 1906

Nilfisk wordt in 1906 in Denemarken opgericht door P. A. Fisker en H. Nielsen. Het bedrijf heet Diske & Nielsen en produceert kleine elektromotoren. De eerste elektrische stofzuiger in Europa wordt al in 1910 ontwikkeld en gepatenteerd. Deze ”C1” verandert schoonmaken drastisch. In 1938 begint Nilfisk met het vestigen van productiefaciliteiten in het buitenland en kan nu in 10 landen wereldwijd produceren. In 1958 Nilfisk start met de productie van de iconische G70 stofzuiger voor privé en zakelijk gebruik. Het is de eerste Nilfisk stofzuiger met een stofzak.
De jaren daarna volgen de waterstofzuigers, hogedrukreinigers en schrobzuigmachines. In 2019 wordt de autonome schrobzuigmachine Nilfisk Liberty SC50 wordt beschikbaar voor alle belangrijke markten in Europa en Noord-Amerika en stelt een nieuwe standaard op het gebied van intelligent schoonmaken. Nilfisk is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en -diensten.

Ruim assortiment Nilfisk schoonmaakapparatuur

Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke schoonmaakklus de beste schoonmaakmachines en stofzuigers tegen een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en snel online. Nilfisk artikelen worden gebruikt in verschillende branches zoals automotive, bouw & constructie, detailhandel, opslag & logistiek, farmaceutische industrie, gezondheidszorg, hospitality, kantoren en openbare gebouwen, landbouw, metaal, onderwijs, productie, schoonmaakbedrijven en in de voedingsindustrie.

Hier volgt een overzicht van de populairste Nilfisk schoonmaakmachines:

  • Nilfisk hoge drukreiniger
  • Stofzuiger Nilfisk VP300
  • Industriele Stofzuiger Nilfisk Gm80
  • Nilfisk vp930 stofzuiger
  • Nilfisk Waterzuiger

Ook voor Nilfisk onderdelen ten behoeve van uw stofzuiger of hoge drukreiniger kunt u bij DiscountOffice.nl terecht, zoals een zuigslang, zuigmond, filter en mondstuk.

Nilfisk stofzuigerzakken kopen?

Heeft u stofzuigerzakken nodig voor uw Nilfisk stofzuiger? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige stofzuigerzakken voor diverse modellen zoals de Nilfisk uz 934, Nilfisk VP300, Nilfisk VP930, Nilfisk VP600 en Nilfisk GM80.