Numatic

Numatic

Voordelige Numatic schoonmaakproducten

Wie kent stofzuiger Henry niet, Numatic staat bekend om de namen die de verschillende soorten schoonmaakapparaten hadden gekregen zoals Henry, George, Hetty, James en Charles. De PPR modellen zijn favoriet bij de professionele schoonmakers. De modellen gaan al tientallen jaren mee. Henry staat ook wel bekend als PPR 240 Rood. Met het unieke snoer-oprolsysteem, de levensduur en duurzaamheid onderscheidt Numatic zich al decennialang. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment Numatic producten. De schoonmaak producten zijn scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen.

Numatic achtergrondinformatie

Numatic staat voor prestaties waar u op kunt vertrouwen. Dit realiseert het bedrijf door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in alle Numatic schoonmaakproducten.
Numatic is een duurzame en betrouwbare producent van schoonmaakmachines en materialen en is wereldwijd bekend. Numatic producten hebben een lange levensduur, laag energieverbruik en zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Numatic heeft een breed aanbod aan stofzuigers, werkwagens, schrob-zuig, veeg en eenschijfsmachines voor consumenten, schoonmaakbedrijven en specialisten.

Het brede Numatic assortiment

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment met Numatic producten zoals dweilwagen, dweil, werkwagen, mopwagen, stofzuiger, schrobmachine, sproei-extractie machines en andere schoonmaakmachines. De Numatic schoonmaakproducten zijn voordelig geprijsd en hebben razendsnelle levertijd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd.

Numatic stofzuigers

Bent u opzoek naar een Numatic stofzuiger of batterijstofzuiger? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Het brede aanbod Numatic stofzuigers bevat de meest bekende modellen zoals de Numatic PPR 240 Professial en Numatic PPR200A. De Numatic PPR 240 staat ook wel bekend als Henry, hiervan zijn ook de Henry accessoires te bestellen. Daarnaast kunt u ook voordelig een bijpassende Numatic stofzuigerslang, stofzakken en zuigmonden zoals de Airobrush.

Numatic werkwagens

Numatic werkwagens zijn er in veel soorten en modellen zoals Numatic dweilwagen, mopwagen en schoonmaakkar. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie Numatic werkwagens in het assortiment. De schoonmaak werkwagens zijn voordelig geprijsd en eenvoudig te bestellen. Hieronder de verschillende Numatic werkwagen modellen:

  • Compact
  • SCG-Serie
  • Eco-Matic
  • Servo-Matic
  • Pro-Matic

Top 5 beste Numatic schoonmaakmachines

Numatic schoonmaakmachines zijn ideaal voor professionele bedrijven, de reinigingsmachines zijn van hoge kwaliteit en zuinig in energieverbruik. Hieronder een lijst met de beste Numatic schoonmaakmachines:

1. Numatic Stofzuiger PPR 240 (Henry)

De absolute nummer 1 is de Numatic stofzuiger PPR 224, ook wel bekend als Henry. Al decennialang is deze stofzuiger geliefd bij bedrijven en consumenten. Dankzij de krachtige motor, het lage energie verbruik en betrouwbaar ontwerp maakt de stofzuiger met het vriendelijke gezicht iedereen blij!

2. Numatic Eenschijfsmachine HFM 1515

Deze Numatic eenschijfsmachine heeft een mooie 2de plek gekregen. Deze professionele schoonmaakmachine is ijzerkrachtig. Met gemak maakt de HFM 1515 de vloer weer schoon met de ingebouwde zeer krachtige Hurricane 1500 Watt motor.

3. Numatic LoLine 415 Schrobmachine

Een niet onverdienstelijke 3de plek is voor de Numatic Lololine 415. Deze lichtgewicht (18 kg) schoonmaakmachine is zeer laag en kan daardoor bij veel meer plekken komen dan andere tapijtreinigers. De NLL 415 heeft een toerental van 150 rpm is geschikt voor de meest voorkomende taken als boenen, schrobben en tapijt reinigen.

4. Numatic Extractie Machine CT-370

Er is niets handiger dan dit kleine, compacte Cleantec-apparaat. Ondanks deze apparaten normaliter worden gebruikt voor het reinigen van tapijten en of bekleding, kan de Numatic CT-370 met hetzelfde uitstekende resultaat worden ingezet op harde vloeren, waar lokaal schrobben nodig is. Deze schoonmaakmachine is ideaal voor standaard sproei-extractie toepassingen. Daarom heeft de Numatic Extractie Machine een mooie 4e plek verdiend.

5. Numatic Batterijstofzuiger NBV190-NX

En als laatste eindigen we met de nummer 5 op de lijst en dit is de revolutionaire batterijstofzuiger van Numatic. De NBV190-NX is een krachtige snoerloze batterijstofzuiger en bevat de nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en een 350W digitale borstelloze motor. De NBV190-NX levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, maximaal gebruikerscomfort en biedt optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

Numatic aanbieding

Bij DiscountOffice.nl kunt u eenvoudig en voordelig Numatic schoonmaakproducten bestellen. De schoonmaak machines en materialen zijn ideaal voor schoonmaakbedrijven en specialisten. Het assortiment bevat de beste stofzuigers, werkwagens, schrob-zuig, veeg en eenschijfsmachines van Numatic.