Oxford

Archiveren, schrijven en organiseren met Oxford

Oxford bestellen

Oxford is de Europese marktleider van notitieproducten. DiscountOffice.nl biedt een groot assortiment notitieblokken, schriften, tekenbenodigdheden, etuis en archiveringssystemen, die u gemakkelijk snel en online kunt bestellen. De meeste Oxford artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw favoriete Oxford artikelen vaak de volgende werkdag.

Oxford; al meer dan 100 jaar

Oxford is één van de toonaangevende merken op het gebied van kantoorartikelen en opbergmaterialen. Oxford is ontstaan in 1916 en is het merk dat de toekomst van de branche notitieproducten vormgeeft. Al meer dan een eeuw wordt Oxford gedreven door topkwaliteit en innovatie en streeft ernaar papier te veranderen in intelligent papier met digitale eigenschappen geïnspireerd op toekomstige generaties. Oxford wordt sinds 2016 gezien als het eerste merk in Europa dat het Europese Ecolabel toegekend kreeg voor notitieproducten met Optik Paper. Oxford is onderdeel van Groupe Hamelin, een familiebedrijf dat opgericht is in 1864 in Caen, Noord-Frankrijk. Met ca. 2500 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim €450 miljoen in 120 landen en is Groupe Hamelin daarmee één van de grootste producenten van kantoor- en schoolbenodigdheden in Europa. Naast Oxford en Elba, behoren ook de merken Unilux en Linex tot Groupe Hamelin.

Power in your hands

DiscountOffice.nl biedt een compleet Oxford assortiment dat is onderverdeeld in de categorieën organiseren, presenteren, archiveren en opbergen. Schrijven is veel meer dan woorden toevertrouwen aan papier. Het is het tot leven brengen van ideeën en projecten. De slogan van Oxford luidt: Oxford; power in your hands. Oxford kantoorartikelen zijn gemaakt van de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Leverbaar in verschillende moderne kleuren en verrijkt met de digitale kracht van de Scribzee app, zodat u altijd een Oxford kantoorartikel vindt dat perfect aansluit of uw wensen of u nu op kantoor of thuis werkt.

Ruim Oxford assortiment

Het uitgebreide assortiment Oxford artikelen kunt u gemakkelijk online via DiscountOffice.nl bestellen tegen scherpe prijzen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Oxford Europeanbook:

Het Oxford European Book 1 is het ideale notitieboek voor u als u op zoek bent naar een spiraalnotitieboek met een stevige harde kaft, pagina's met een gekleurde rand én microperforatie. De gekleurde rand is in dezelfde kleur als de kaft en dus handig om uw aantekeningen te organiseren. In de omslag aan voor- en achterkant zit een whiteboard. Hier kunt u met een whiteboard marker (niet met pen!) aantekeningen in maken die u daarna weer makkelijk kunt uitwissen met een doekje.

Oxford My Rec’Up:

De nieuwe My Rec’Up range van Oxford bestaat uit 100% gerecyclede notitieboeken. De covers zijn gemaakt van 100% gerecycled karton dat voor minimaal 20% bestaat uit de papieren vezels afkomstig uit gebruikte koffiebekers. Deze koffiebekers worden verzameld, samengeperst en vervoerd naar de recycling fabriek waar de vezels van de bekers weer worden terug gebracht naar papier. De covers zijn licht geprint in zes verschillende natuurlijke kleuren.

Oxford Schetsboeken:

De Oxford schetsboeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Gebonden of met spiraal met stevig papier, ideaal om op te tekenen en te schetsen! De schetsboeken van Oxford hebben een stevige zwarte cover die uw tekeningen of schetsen beschermt. De pagina’s zijn blanco én zuurvrij. Daarnaast is het tekenpapier van hoge kwaliteit, met een wat grovere structuur.

Oxford etuis:

Zoekt u een praktisch én hip etui? De OXFORD Kangoo etuis hebben een elastiek aan de onderkant waarmee u het etui aan het notitieboek kunt bevestigen. Mix & match met uw notitieboek: kies het etui dat bij uw notitieboek past en combineer ze samen! Het ideale pennenetui als u op zoek bent naar trendy en praktisch.

Oxford taskmanager:

De ideale kantoor partner die ervoor zorgt dat u nooit meer iets vergeet. Schrijf alles op om uw geest vrij te maken en de dag rustig te beginnen. Taken, boodschappen, notities of belangrijke afspraken.

Oxford aanbiedingen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle Oxford kantoorartikelen met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestelt u namens een school of groter bedrijf en heeft u meerdere stuks nodig, dan bent u nog voordeliger uit.