Post-it

Post-it papierwaren

Post-it notes bestellen

Al meer dan 100 jaar houdt 3M zich bezig met het ontwikkelen en perfectioneren van nieuwe producten voor uiteenlopende sectoren. Met als bekendste product de Post-it® Notes memoblaadjes. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres om alle Post-it artikelen gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Naast de Post-it Notes in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen vindt u ook een ruime keuze whiteboard folie, memobakjes, indextabs en flipoveraccessoires. De meeste Post-it artikelen liggen op voorraad in één van onze magazijnen en worden meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Post-it notes per toeval ontstaan

Al meer dan 50 jaar helpt Post-it mensen productiever, communicatiever en expressiever te zijn op verschillende creatieve manieren. Post-it notes komen overal van pas voor met maken van notities, voor het bewaren van overzicht en het inzichtelijk maken van projecten. Ze zijn onmisbaar op elke werkplek, op kantoor, in de werkplaats, thuis en op school. Post-it Notes worden in meer dan 100 landen verkocht.
Dat deze wereldwijde populaire memoblaadjes eigenlijk per toeval ontstaan zijn is een waardevolle les, namelijk dat vasthoudendheid soms net zo belangrijk is als inspiratie bij het verwezenlijken van een idee. In 1968 probeerde wetenschapper Spencer Silver voor 3M Laboratories supersterke lijm te ontwikkelen. Helaas creëerde hij een zwak hechtende lijm waarvoor hij niet direct een toepassing had. Jarenlang zocht hij naar een doel voor zijn ontdekking, tot hij van een collega van 3M hoorde dat hij voor zijn koorrepetities een bladwijzer zocht die zou blijven kleven aan het muziekpapier en de pagina’s niet zou beschadigen. Samen hebben zij het zelfklevende memoblaadje verder ontwikkeld en gelanceerd in 1977. Ook de nu iconische gele kleur is bij toeval gekozen, het laboratorium had op dat moment alleen nog maar geel papier over.

Later werden ook de Post-it Meeting Charts geïntroduceerd waardoor brainstorm sessies blijvend veranderden. Gevolgd door de Post-it Super Sticky notes, die nog sterker hechten en hierdoor bruikbaar zijn op verticale en niet gladde muren.

Ruime keuze Post-it artikelen

Post-it notes zijn in veel verschillende uitvoeringen te bestellen, naast geel ook in verschillende andere kleuren in neon of pastel uitvoeringen. Daarnaast vindt u bij DiscountOffice.nl veel verschillende afmetingen memoblaadjes, waar bij de vierkante uitvoeringen 76x76mm het meest gebruikt wordt.

Hieronder volgt een overzicht van de meest bestelde Post-it artikelen:

  • Memoblok 3m Post-it 654-ssy Super Sticky 76x76mm geel
  • Memoblok 3M Post-it 653 38x51mm geel
  • Memoblok 3M Post-it Z-Note R330 76x76mm geel
  • Flipoverpapier Meeting chart 3M
  • Post-it 563 Super Sticky 508x584mm blanco
  • Indextabs 3m Post-it Smal 6834 Lbl/rz/lgn/or

Post-it notes in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle Post-it artikelen met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, speciaal voor grootverbruikers. Bestelt u regelmatig Post-it memoblaadjes, Post-it Indextabs of andere Post-it artikelen? Bij DiscountOffice.nl bent u nog voordeliger uit bij een bestelling van meerdere stuks.