Rapid

Rapid sinds de jaren 30

Rapid is de leverancier van kantoornietmachines en perforatoren. Rapid is van origine een Zweeds merk dat sinds de jaren dertig bestaat en staat bekend om zijn kwaliteit, efficiency, eenvoud en opvallend design. Ideaal voor kantoor, thuis, persoonlijk en professioneel gebruik. Rapid is onderdeel van het merkenhuis Acco Brands.

Kwalitatief hoogwaardige nietmachines en niettangen

Wilt u altijd een perfect nietresultaat? Stap dan over op het veelzijdige aanbod van Rapid! Ontspannen, snel en moeiteloos nieten met één hand. Het Rapid assortiment bestaat niet alleen uit niettangen, nietpistolen (tackers), hechttangen, (bureau) nietmachines maar ook andere onmisbare bureau accessoires zoals perforatoren, lijmpistolen, nietjes, nietcassettes en nog veel meer. Ontdek het complete Rapid assortiment op DiscountOffice.nl. U bestelt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de Rapid nietmachine die u zoekt, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste Rapid nietmachines zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.nl en u ontvangt uw Rapid artikelen meestal de volgende werkdag al.

Klassieke nietmachines en niettangen

Rapid heeft 's werelds best verkopende klassieke nietmachines en niettangen. Een efficiënte multifunctionele tool voor professioneel en thuis gebruik in een onweerstaanbaar klassiek design en verkrijgbaar in retro kleuren. Eén van de best verkochte Rapid nietmachines is de elektrische Brochurenietmachine 106e. Deze multifunctionele nietmachine kan tot 50 vel aan elkaar nieten voor professioneel hechten van zowel standaard als het nieten van brochures voor gebruik in postkamers, kopieerruimten en voor industriële toepassingen.

Rapid hechttang bestellen

De veelgebruikte Rapid hechttangen K1 en K2 zijn al decennialang een internationale bestseller vanwege zijn mooi klassiek design met verstelbaar aambeeld voor nieten en speldhechten. Ideaal voor postkantoor, winkel, thuis en op kantoor. Bestel uw Rapid hechttangen voordelig en makkelijk online via Discountoffice.nl.

Elektrische nietmachines bestellen

Elektrische nietmachines kopen? De Rapid elektrische nietmachines zullen goed integreren met andere kantoorapparaten zoals printers, kopieerapparaten etc. De Rapid Elektrische Nietmachine 100 kan tot maximaal 50 vel tegelijk nieten en is zeer geschikt voor intensief gebruik. De populaire Nietmachine Rapid Elektrisch 90 met geluiddempende antislip mat kan tot 30 vel aan elkaar nieten. Bestel de Rapid elektrische nietmachine die u zoekt gemakkelijk en snel via DiscountOffice.nl.

Bureau nietmachines

Bureau nietmachine nodig? Op elk bureau is een betrouwbare nietmachine onmisbaar. De revolutionaire full-strip bureau nietmachine van Rapid zijn uitgerust met de gepatenteerd Omnipress®-technologie, voor moeiteloos nieten in de hand als op bureau. De unieke SuperFlatClinch-technologie vermindert papierstapels met 40%. DiscountOffice.nl biedt Rapid nietmachines in verschillende capaciteiten. Bijvoorbeeld met een capaciteit van 20 vel, 30 vel tot wel 60 vel. Voor elk gebruik vindt u bij DiscountOffice.nl een voordelige Rapid nietmachine.

Rapid nieten kopen

Bestel ook direct de benodigde nieten voor uw Rapid nietmachines mee. DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakking Rapid nietjes, zoals 1000 stuks, 2000 stuks en voordeelverpakkingen van 5000 stuks. Door ook uw Rapid nieten bij DiscountOffice.nl te bestellen, profiteert u optimaal van onze scherpe prijzen en bent u nog voordeliger uit.