Rexel

Rexel, The need to shred Shouldn’t need you

Rexel is de marktleider en bedenker van Autofeed papiervernietigen. Rexel producten zijn gemaakt voor de drukke kantoormedewerker die slim ontwerp kan waarderen, zodat het dagelijkse werk minder tijd kost. De Rexel visie is dat elke kantoormedewerker vertrouwelijk en productief kan werken met onderscheidende machines zoals een papiervernietiger, nietmachine en perforator.

Rexel Automatische Papiervernietigers bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de papiervernietiger die het beste past bij uw gebruik. Of u nu een papiervernietiger wilt bestellen voor een groot kantoor, middelgroot kantoor, klein kantoor of voor de thuiswerkplek, DiscountOffice.nl biedt de juiste oplossing.

Autofeed Auto+ papiervernietigers voor groot en middelgroot kantoor bestellen? De Rexel papierversnipperaars zijn ontworpen om het werken eenvoudiger, gemakkelijker en sneller te maken. Bij het vernietigen van grote volumes bespaart u met de Rexel AutoFeed+ papiervernietigers 98% van de tijd in vergelijking met het handmatig invoeren in een standaard papiervernietiger. Waarom wachten, wanneer u automatisch papier, nietjes, paperclips, creditcards en cd’s kunt vernietigen met Rexel?

Geen tijd om naast de papiervernietiger te blijven staan? DiscountOffice.nl heeft een groot aanbod aan Rexel cross cut papiervernietigers. De populaire Rexel Autofeed Auto+ 60X, Rexel Autofeed Auto+ 200X, Rexel Autofeed Auto+ 600X, Rexel Autofeed Auto+ 300X, Rexel Autofeed Auto+ 90X bestelt u vandaag nog bij DiscountOffice.nl! Doordat de meeste Rexel papiervernietigers uit voorraad leverbaar zijn, worden ze meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

P-5 Micro cut snippers voor een hoog veiligheidsniveau

Op zoek naar een veilige en betrouwbare papiervernietiger voor kantoor? De Rexel papiervernietigers zijn zeer veilige papierversnipperaars voor P-5 micro cut snippers, P-4 cross cut snippers. De AutoFeed+ 300M, AutoFeed+ 130M, AutoFeed+ 600M en AutoFeed+ 750M versnipperen papier in fijne P-5 micro cut snippers, zeer geschikt voor het vernietigen van vertrouwelijke of gevoelige gegevens. Heeft u grote hoeveelheden informatie te vernietigen? Kies dan uit het uitgebreide assortiment papiervernietigers voor een grote opvangbak.  Bekijk het volledige assortiment aan papiervernietigers van Rexel op DiscountOffice.nl, door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste papiervernietiger.

Bestel ook direct de essentiële Rexel Olie en Olievellen mee om de levensduur van uw papiervernietiger te verlengen. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op uw inkoop.

Crosscut papiervernietigers

Crosscut papiervernietigers kopen? Organisaties produceren veel vertrouwelijke documenten. De lange werktijden van de Momentum papierversnipperaars zorgen voor geweldige opties voor kantoren en thuiskantoren waar Autofeed papiervernietigers niet nodig zijn, maar die toch veel vertrouwelijke documenten hebben om te vernietigen. De Rexel Mercury reeks papiervernietigers vernietigt van 7 tot aan 20 vellen (afhankelijk van het type papierversnipperaar) tegelijk en beschikt over Anti-vastlooptechnologie om de AVG wet te ondersteunen.

Rexel Manuele Papiervernietigers

Heeft u een manuele papiervernietiger nodig? Rexel heeft een aantal sterke en compacte manuele papiervernietigers zoals de Rexel Promax RPX612, Rexel Promax RPX612, Rexel Proma, RES823 Rexel Promax REX823 en nog veel meer. Allen met uitstekende veiligheidsniveaus van P-2 en P3 Stroken, uitermate geschikt voor klein kantoor.

Bureau accessoires

Rexel biedt naast papiervernietigers ook bureau accessoires aan. Het ruime aanbod bestaat uit o.a. nietmachines en toebehoren, perforatoren, mappen en ordners voor het opbergen en archiveren van documenten, magneetborden, bureaulampen en nog veel meer. Shop en ontdek het uitgebreide assortiment van Rexel bij DiscountOffice.nl