Rubbermaid

Rubbermaid oplossingen voor afval, hygiëne en veiligheid

Rubbermaid afvalartikelen bestellen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Rubbermaid artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Het merk Rubbermaid staat voor slimmer werken. Rubbermaid artikelen zijn ontworpen om ruimtes schoon te maken en schoon te houden. Met daarbij als doel om de gezondheid en veiligheid op elke werkplek te verbeteren.
Bij DiscountOffice.nl kunt u onder meer Rubbermaid afvalartikelen, Rubbermaid containers voor voedselverwerking, Rubbermaid mopsystemen, Rubbermaid schoonmaakwagens en Rubbermaid waarschuwingsborden bestellen. De meeste Rubbermaid artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden hierdoor snel geleverd.

Rubbermaid Commercial Products

Rubbermaid Commercial Products is al 50 jaar een pionier op het gebied van productoplossingen van wereldklasse die voldoen aan de uitdagende eisen van commerciële faciliteiten en tegelijkertijd beter presteren dan de concurrentie. Rubbermaid is marktleider in technologieën en systeemoplossingen in de categorieën van levensmiddelen, sanitair onderhoud, afvalverwerking, materiaal transport en producten voor de veiligheid.
Het merk Rubbermaid is onderdeel van Newell Rubbermaid's wereldwijde portfolio en streeft voortdurend naar de ontwikkeling van innovatieve producten. Wat ooit in 1958 begonnen is met een enkele verkoper die door Rubbermaid Incorporated werd aangesteld om een beroep te doen op hotels en motels om deurmatten en badmatten te verkopen, is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider in de commerciële schoonmaakindustrie met het hoofdkantoor in Huntersville, North Carolina, en wereldwijd ultramoderne faciliteiten verspreid over vier continenten met meer dan 1.700 medewerkers.
Rubbermaid producten zijn op maat gemaakt en ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van veel verschillende omgevingen zoals ziekenhuizen, hotels, sportstadions, kantoorgebouwen, restaurants en luchthavens.

Ruim assortiment Rubbermaid artikelen

Het Rubbermaid assortiment dat u bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en snel online kunt bestellen bestaat uit afvalartikelen, schoonmaakwagens, reinigingsartikelen en waarschuwingsartikelen.
Vooral het assortiment Rubbermaid afvalartikelen is enorm uitgebreid, naast de bekende Rubbermaid Brute afvalcontainers kunt u ook Rubbermaid Slim Jim afvalbakken, bekerbakken, prullenbakken en recyclingstations tegen een scherpe prijs via DiscountOffice.nl kopen.
Voor het eenvoudig schoonmaken van de werkomgeving is er een uitgebreid assortiment reinigingsartikelen zoals diverse uitvoeringen Rubbermaid schoonmaakwagens, mopsystemen, emmers en meer te bestellen.
Ook heeft Rubbermaid een complete reeks voedselcontainers en voedselpannen voor de voedselverwerkende industrie, deze voldoen aan de HACCP-richtlijnen en de EU-eisen inzake contact met voedsel. Onmisbaar in iedere professionele keuken.

Rubbermaid artikelen in de aanbieding

Rubbermaid bewijst dat schoonmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Bestel al uw Rubbermaid artikelen via DiscountOffice.nl en ontdek de betaalbare hygiëneoplossingen. Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen op de inkoop van uw hygiëne-artikelen.