Scotch

Scotch voor repareren, afsluiten en verpakken

Scotch tape bestellen

Wilt u voordelig Scotch tape bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig al uw Scotch artikelen. Scotch is een huismerk van 3M en staat voor kwaliteitsproducten op het gebied van repareren, afsluiten, verpakken, inpakken, opbergen en decoreren. Naast het bekende Scotch Magic tape heeft DiscountOffice.nl diverse soorten plakband, plaktapes en verpakkingstape in het assortiment, evenals dispensers en dozensluitapparaten.
Voor elk project vindt u bij DiscountOffice.nl een gepast Scotch product. Oplossingen op maat voor een snelle reparatie maar ook voor een complex creatief project. Elke klus verdient het juiste gereedschap. Ontdek de perfecte tape, kies de ideale lijm en start elk project met een perfecte voorbereiding.
De meeste Scotch artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl uw favoriete Scotch product en u kunt vaak de volgende werkdag al aan de slag.

3M Scotch: van lijmspray tot tapedispenser

Sinds de uitvinding van de eerste transparante tape in 1930 hebben Scotch® Brand en 3M meer dan 400 soorten tape en talrijke andere producten op de markt gebracht: van lijmspray en lijmstiften tot tapedispensers. Voor elk project het ideale gereedschap. Begonnen in 1925 toen Richard Drew maskeertape uit vond om schilders van autocarrosserieën te helpen om onderdelen aan te pakken zonder het bestaande lakwerk te beschadigen. Achtereenvolgens werden verschillende soorten tapes op de markt gebracht, naast cellulose tape, reparatietape, isolatietape en dubbelzijdig tape werd in 1960 de Scotch Magic Tape op de markt gebracht. Deze innovatieve tape met het matte oppervlak is zo goed als onzichtbaar op lichtgekleurd papier en enveloppen. In tegenstelling tot glanzende tape, kan op deze tape met pen, potlood of stift worden geschreven. Ongeveer tegelijkertijd wordt de Scotch® Cellophane Tape omgedoopt in Crystal Tape.
De bekende Scotch tapedispenser heeft ook een mooie ontwikkeling doorgemaakt, in 1939 verwelkomt als de “slak”, een iconische draagbare tapedispenser gemaakt van metalen plaatwerk. Een jaar later wordt het model al gegoten in kunststof geïntroduceerd. In 2013 gaven de Scotch® Brand ontwerpers de 'slak'-dispenser voor het eerst in 60 jaar een nieuwe look. De nieuwe dispenser heeft een modernere geavanceerde vorm die goed in de hand ligt, voor meer comfort en gebruiksgemak.

Ruim assortiment Scotch tapes

Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet assortiment Scotch artikelen, die u met hoge kortingen gemakkelijk online kunt bestellen. U vindt onder meer onderstaande populaire Scotch artikelen in ons assortiment:

Scotch Magic Tape

Scotch magic tape bestellen? Bij DiscountOffice.nl te bestellen in verschillende uitvoeringen, ook in handige voordeelverpakkingen met meerdere rollen en/of in combinatie met een tape dispenser.

Scotch Crystal Tape

Scotch Crystal doorzichtig plakband hecht erg goed en is geschikt voor diverse algemene klussen, zoals verpakken, sluiten en repareren.

Scotch verpakkingstape

Naast de meest bekende Verpakkingstape Scotch 371 50mmx66m bruin, vindt u bij DiscountOffice.nl ook de populaire Verpakkingstape Scotch Heavy 50mmx66m PP transparant hotmelt, Verpakkingstape 3m Scotch 3715 Pp 50mmx66m Transparant en Verpakkingstape 3m Scotch 3095 50mmx66m PP Low Noise Bruin, ijzersterke verpakkingstapes voor het sluiten van dozen en pakketten.

Scotch plaktapes

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen Scotch afplaktape, isoleertape, ducttape, montagetape en meer. Geschikt voor al uw klussen.

Scotch plakbandhouder

Topkwaliteit plakbandhouders tegen een scherpe prijs, in veel verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren te bestellen.